Јеремић позива Вучића на ТВ дуел

Портпарол председничког кандидата Вука Јеремића Никола Јовановић позвао је премијера Србије Александра Вучића на ТВ дуел с Јеремићем како би објаснио грађанима како то да он није одговоран што је јавни дуг Србије увећан, што је Србија постала земља обесправљене радне снаге, која носи пелене и клечи, што се млади исељавају, већ је за то одговоран Јеремић.

"Позивам Александра Вучића да у ТВ дебати са Вуком Јеремићем грађанима објасни како то да он није одговоран за јавни дуг који је увећан за 10,5 милијарди, што је Србија постала земља јефтине радне снаге и обесправљених радника, што су смањене плате и пензије... већ Вук Јеремић", навео је Јовановић у саопштењу.

Јовановић је оценио да се председнички кандидат СНС-а Александар Вучић и даље не усуђује да изађе на ТВ дуел Вуку Јеремићу, па мора да користи услуге прелетача Миленка Јованова, који је до јуче био у Демократској странци Србије и називао СНС "злочиначким удружењем".

Портпарол председничког кандидата је зато навео да поручује прелетачу Јованову да се слаже са његовим ставовима – оним до 2016. године, "када је тврдио да је Вучић уништио српску економију и дефакто признао Косово".

"У последњих пет година, Александар Вучић је претворио Србију у земљу јефтине и обесправљене радне снаге – а он преко прелетача криви и вређа Вука Јеремића.

У последњих пет година, страним инвеститорима се исплаћују огромне субвенције од новца пореских обвезника Србије, да би се наши људи гурали да носе пелене и клече – а Вучић криви Јеремића", навео је Јовановић.

Јовановић додаје да су у истом периоду смањене плате, пензије и погоршан животни стандард огромне већине грађана а да Вучић и за то криви Јеремића.

"У последњих пет година, 200.000 радно способних људи напустило је Србију да се више не врати, што је једина 'мера' режима против незапослености – а Вучић криви Јеремића", навео је Јовановић и додао да се у истом периоду Вучићеве владе јавни дуг Србије увећао за 10,5 милијарди евра за шта Вучић такође криви Јеремића.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи