ДЈБ: Петооктобарске странке и лидери треба да сиђу са сцене

Саша Радуловић, лидер Покрета Доста је било, заложио се за истовремено одржавање председничких и парламентарних избора, и понудио план у 20 тачака, односно "победничку стратегију" за изборе, чији део, како истиче, не могу бити истрошене петооктобарске странке и њихови лидери.

"Драган Шутановац, Борис Тадић, Чедомир Јовановић, Ненад Чанак и цела пратећа гарнитура петооктобарских политичара нису део решења", истиче Саша Радуловић у саопштењу и позива их да сиђу са политичке сцене.

"Они су део проблема, а свако њихово учешће на предстојећим изборима, било јавним наступима и говорима на предизборним скуповима, било као део листе за излазак на парламентарне изборе води ка сигурном губитку избора", наводи се у саопштењу Доста је било и оцењује да грађани не желе да гласају за те политичаре, не желе чак ни да учествују на изборима на којима они представљају демократске партије.

Политичари који су у тим партијама од деведесетих морају да сиђу са политичке сцене и омогуће друштву да "продише", сматра Радуловић.

Поново је позвао на договор о једном кандидату опозиције на председничким изборима, те уједињавање и заједнички наступ нових политичких опозиционих снага, те прецизира: ДЈБ је лидер центра, Вук Јеремић нови лидер десног центра, а Саша Јанковић – левог центра.

ДЈБ наводи да премијер Александар Вучић треба да да оставку и распише ванредне парламентарне изборе.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи