Трстенички одбор Нове Србије прешао у СНС

Општински одбор Нове Србије из Трстеника приступио је одбору СНС у том месту. Према речима Ивице Савића, доскорашњег председника Општинског одбора НС у Трстенику, на овакав корак су се одлучили, јер се не слажу са политиком лидера странке Велимира Илића.

"Након одлуке да Главни одбор не пружи подршку Александру Вучићу, решили смо да наш општински одбор у Трстенику иступи из НС и приступи СНС. Разлог нашој одлуци је и тај што су наши одбори у Трстенику у претходном периоду добро сарађивали, и да ћемо од данас још боље сарађивати"“, рекао је Савић.

Александар Ћирић, председник ОО СНС и општине Трстеник, рекао је да је данашње приступање НС у њихове редове само доказ квалитетне политике која се води у локалу.

"Потребно је да у Трстенику испоштујемо остварене резултате и претходну сарадњу. Потез ОО НС је оправдан, јер смо у претходном периоду прошли кроз тешке ситуације и заједно се борили, следећи политику коју води Александар Вучић", казао је Ћирић.

Потписивању споразума у Трстенику, присуствовао је и члан председништва ГО СНС Братислав Гашић, који је пожелео добродошлицу бившим члановима НС, нагласивши да је СНС једна велика породица која броји преко 650 хиљада чланова.

"Тиме су показали шта мисле о политици њиховог бившег председника, политици уцена и политици директорских фотеља. Видите да одбори НС широм Србије не прихватају политику њиховог главног одбора и не дају им подршку, јер то није природно. Не могу да прихвате да интереси једног човека буде испред интереса Србије. Зато су и реаговали на овај начин", рекао је Гашић у Трстенику.

Гашић је нагласио да је ОО СНС у Трстенику направио одличне резултате у последњих годину дана, и да је сада свима јасно да је до 2016. године Трстеник био талац погубне политике претходне власти.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи