Љајић: Само Вучић може да обезбеди стабилност и пут ка ЕУ

Председник СДПС Расим Љајић поручио је да ће та странка подржати Александра Вућића на председничким изборима и оценио да су стабилност земље, економски развој и пут ка Европској унији најважнији, а да их је могуће остварити само Вучићевим избором.

Љајић је на седници Градског одбора СДПС Београда рекао да минимум политичке коректности налаже да све странке владајуће коалиције стану иза заједничког кандидата, који ће победити и обезбедити континуитет рада, али и како би се спречила могућа кохабитација, јер, каже, већ се показало да у Србији не функционише.

"Нама треба политичка стабилност и председник јаке политичке снаге, који ће моћи да спроводи реформе, убрза процес уласка у ЕУ и даје подршку влади да решава проблеме", рекао је Љајић.

Он је упозорио да победа неће бити лака и да сви који Вучића већ сада проглашавају председником тиме чине "медвеђу услугу".

Додао је да треба много акције и рада да се почетна позиција, позиција фаворита, претвори у победу.

"Наш циљ треба да буде победа у првом изборном кругу", поручио је Љајић.

Он је, подсетивши и на недавне речи лидера СНС, позвао све чланове СДПС, пре свега на локалу, да своје размирице на терену оставе по страни и сви гласају за Александра Вучића и, како каже, будућност Србије.

Стефановић: Избор Вучића значи светлу будућност Србије

Функционер СНС Небојша Стефановић захвалио је Расиму Љајићу и члановима СДПС-а на подршци коју пружају Александру Вучићу и поручио да је то значајно за Србију јер избор Вучића за председника Србије значи да ће земља ићи напред.

Стефановић је у обраћању на седници београдског одбора СДПС оценио да су пред Србијом избори у којима ће грађани показати да ли желе да земља настави даље путем прогреса и сарадње у региону и свету, доласка више инвестиција, економског развоја или да се врати у времена када то није било могуће.

"У овом тренутку окупљени око једног човека који има највећу подршку можемо да заједнички радимо и градимо будућност за сваког човека у овој земљи", поручио је Стефановић.

Он се као председник београдског одбора СНС обратио својим колегама из СДПС, наводећи да је задатак свих у Београду да покажу бригу о људима, препознају њихове потребе, наставе рад на новој инфраструктури и покажу да су кадри да учине да Београд буде међу водећим светским и европским престоницама.

Скупу се обратио и председник градског одбора СПС Никола Никодијевић, који је истакао значај заједничке подршке кандидатури Александра Вучића.

Говорећи о Београду, он је рекао да је успостављен нови систем социјалне правде, који треба да служи сваком на част, те да београдска власт може да буде поносна на то што је до сада урађено.

Никодијевић је позвао све да тај заједнички рад наставе, прескоче изазове који их очекују и поручио да верује да је ово тек почетак добре и успешне сарадње.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи