Зорана Михајловић за РТС: Неодговорно понашање Николића

Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић оценила је понашање председника Србије Томислава Николића као неодговорно и навела да јој је жао због тога.

Зорана Михајловић је, гостујући у Дневнику РТС-а, рекла да Николићево понашање не приличи његовим годинама ни функцији коју врши.

Подсетила је на то да је Председништво СНС-а једногласно изабрало Вучића као председничког кандидата. Како је навела, одлука је донета јер је потребна победа у првом кругу.

Према њеним речима, победа кандидата владајуће коалиције је важна зато што би победа било ког другог кандидата значила проблем у раду Владе.

Зорана Михајловић је рекла да се сутра одржава седница Главног одбора СНС-а и додала да очекује да се потврди одлука Председништва о Вучићевој кандидатури.

"Да кренемо у кампању за председничког кандидата, мислим да је то најважније", навела је Михајловићева.

Коментаришући данашње наводе Томислава Николића, Михајловићева каже да је свима јасно да Александар Вучић није човек који ће трговати будућношћу Србије.

"Мој апел Вучићу је да нема одустајања и да не прихвати никакву врсту трговине", рекла је Михајловићева.

Поручује да је важно наставити економску политику у којој су направљени разултати и да се очува политичка стабилност Србије, која је, како је рекла, једина земља у региону која нема проблема са стабилношћу.

Михајловићева каже да Српска напредна странка није угрожена и да сада "сви осећају неку врсту разочарања".

Рекла је да је већина општинских и градских одбора дала подршку председнику странке и додала да је важно да Србија има председника државе који улива сигурност и који води одговорну политику.

Говорећи о могућности ванредних парламентарних избора, рекла је да то сада није тема.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи