Политичари на биралиштима (ВИДЕО, ФОТО)

У Србији се одржавају ванредни парламентарни и редовни покрајински и локални избори. Лидери странака искористили су право да гласају.

Председник Србије Томислав Николић гласао је нешто пре 11 часова, на бирачком месту у Основној школи "Краљ Александар Први". Николић је на бирачко место дошао у пратњи супруге Драгице. 

Премијер и председник Српске напредне странке Александар Вучић гласао је око поднева на Новом Београду. Вучић је на бирачко место 27 на Булевару Михајла Пупина 117 дошао са ћерком.

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић гласао је, нешто после 8.30. Дачић је свој глас предао на гласачком месту 37. На гласачко место Дачић је дошао у пратњи супруге и сина.

Председник Јединствене Србије Драган Марковић гласао је у 10 сати у селу Кончареву, где је рођен и где живи. Марковић је на гласање дошао са члановима породице. 

Председник Демократске странке Бојан Пајтић гласао је у 11 сати на бирачком месту 177 у Улици народних хероја 5 у Новом Саду. Пајтић је на биралиште дошао са супругом Весном и сином. 

Лидер СДС-а Борис Тадић гласао је нешто после 10 часова. Он је свој глас предао на општини Стари град, на изборном месту 34.   

Председник Либерално-демократске партије Србије Чедомир Јовановић гласао је у девет сати на бирачком месту "Ушће" на Булевару Зорана Ђинђића у Београду. Јовановић је на изборе дошао са супругом. 

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак гласао је нешто после 12 сати на бирачком месту број 197 у средњој школи "Доситеј Обрадовић" у Сувоборској улици број 6 у Новом Саду. Чанак је на биралиште дошао са сином.  

Иштван Пастор, носилац листе "Савез војвођанских Мађара – Иштван Пастор" гласао је у девет часова на бирачком месту 74 у ОШ "Петефи Шандор" у Носи код Хајдукова. 

Лидер СДП-а Расим Љајић гласао је пре подне на бирачком месту бр. 82 у новопазарском насељу Хаџет. Љајић је на листи "Александар Вучић – Србија побеђује".

Председница Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић гласала је у 10 сати на бирачком месту на Палилули, у Улици 27. марта. Рашковић Ивић је гласала у друштву супруга и сина.  

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ гласао је у 10 сати на свом бирачком месту 96 у Основној школи "Светислав Голубовић Митраљета" у Батајници. Шешељ је своју грађанску дужност обавио у друштву супруге и сина. 

Председник покрета Доста је било Саша Радуловић гласао је на бирачком месту у вртићу "Церак" у Београду.  

Лидер Левице Србије Борко Стефановић гласао је у 11 сати у Новом Саду. Стефановић је гласао на бирачком месту 162 у месној заједници Острво. 

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин гласао је на бирачком месту у Основној школи "Бранко Ћопић" на Видиковцу. Вулин је на гласање дошао са супругом.

Председник ПУПС-а Милан Кркобабић гласао је у Дому здравља "Нови Београд", на бирачким месту број 83. 

Председник Нове Србије Велимир Илић гласао је око поднева на бирачком месту у Основној школи "Свети Сава" у Чачку. 

Председник Српске народне партије Ненад Поповић гласао је у девет сати на бирачком месту у Привредној комори Србије у Београду. 

Носилац листе Бошњачке демократске заједнице Санџака – за помирење Муамер Зукорлић гласао је на бирачком месту 73 у Основној школи "Јован Јовановић Змај" у Новом Пазару. Гласао је у присуству супруге и кћерке.

Председник Странке демократске акције (СДА) Сулејман Угљанин је у пратњи супруге гласао у ОШ "Десанка Максимовић" у Новом Пазару.   

Носилац листе Партије за демократско деловање Ардита Синани гласала је на бирачком месту број пет у Прешеву. Она је носилац листе и за парламентарне и за локалне изборе.

Председник Нове странке Зоран Живковић гласао је на бирачком месту на Стоматолошком факултету у Београду. Живковић је на гласање дошао са супругом Бисерком и децом. 

Носилац изборне листе "За слободну Србију – Заветници" Милица Ђурђевић гласала је у 9.30 на бирачком месту 34 Шумице. 

На бирачком месту у крушевачкој месној заједници "Деспот Стефан Лазаревић" у 11 часова гласао је носилац листе за парламентарне изборе "Дијалог – млади са ставом", Станко Дебељаковић

У Основној школи "Јеврем Обреновић" у Шапцу, у 13 часова своје бирачко право остварио је председник Руске странке и носилац листе Слободан Николић.

Носилац изборне листе Двери – Демократска странка Србије Бошко Обрадовић гласао је око 15 сати на бирачком месту у Ватрогасном дому у Чачку.

уторак, 02. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару