СНС: Дан за победу је 24. април

Српска напредна странка одржала је у Кули предизборну конвенцију са које су напредњаци поручили да је 24. април дан победе.

Игор Мировић рекао је да се обистињује парола напредњака "Србија побеђује" и да то свако добронамеран може да види.

"Снагом странке предвођеном нашим председником Александром Вучићем и пожртвованим радом зауставили смо пропадање Србије. 24. април је дан за победу и нећемо да дозволимо да се Србија врати у мрачни тунел у коме је била до 2012. године" рекао је Мировић.

Потпредседник СНС-а нагласио је да више нема смисла да грађани свој глас дају онима који су их варали, истакавши да ће 24. априла бити смењена покрајинска власт и да ће бити смењен Бојан Пајтић.

Мировић је истакао да због добрих резултата које је у претходне две године остварила влада премијера Александра Вучића, премијер већ данас најављује да ће доћи до повећања плата и пензија, јер је економски систем стабилан и сада, како је рекао, можемо и требамо да размишљамо о повећању плата и пензија.

Члан председништва СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је рекао да је општинско руководство општине Кула у последње три године показало како се води одговорна политика према грађанима и да с правом од грађана Куле кандидати СНС могу да траже подршку на изборима.

"Србија је у претходне две године показала да може финансијски да јача, да може да штити српски народ на Косову и Метохији, да може да иде у Европу, а да не мора да уведе санкције Русији. Последње две године Србија има политичку стабилност и одмах су видљиви резултати" рекао је Вучевић.

Вучевић је позвао чланове и симпатизере СНС-а да и у преосталих пет дана дају свој максимум како би, како је рекао, Српска напредна странка остварила апсолутну победу и на локалним и на покрајинским и на републичким изборима.

"Гласајући на локалним и покрајинским изборима ми бирамо и републичког премијера, јер је Александру Вучићу потребна наша подршка како би остварио свој циљ, потпуни опоравак и препород Србије. Ми треба да идемо за Александром Вучићем а не да се скривамо иза његових дела" нагласио је Вучевић.

Секретар Спортског савеза Србије Владимир Батез рекао је да је сигуран да се позитивна енергија која се осећала у Дому културе у Кули, 24. априла може претворити само у убедљиву победу СНС-а.

Батез је изразивши се спортским језиком за који је сам рекао да му најбоље иде, рекао да је СНС пре четири године на изборима била аутсајдер, а да је у последње четири године показала да има играче за велика дела.

"У недељу је велико финале на коме је битно учествовати, али на коме ћемо победити и показати да само уједињена Србија побеђује", рекао је Батез.

Кандидат СНС-а за председника општине Кула Перица Видеканић рекао је да "ако се у наредне четири године будемо борили за бољу Кулу и бољу Србију, млади неће одлазити у иностранство, већ ће остајати у Кули и заснивати своје породице".

четвртак, 04. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару