Стефановић и Николић обишли Шумадијски округ

Потпредседник Главног одбора СНС Небојша Стефановић и председник Извршног одбора СНС Радомир Николић посетили су Лапово, Баточину, Крагујевац, Балосаву и Топоницу.

Небојша Стефановић је том приликом поручио да је за листу "Александар Вучић - Србија побеђује" веома важно да се обезбеде нова радна места и привредни раст, те да се покаже да Србија сваке године може значајно да напредује у економском смислу и да се људи запошљавају.

То, како је истакао, важи и за Крагујевац, али и за читаву Шумадију.

"Наш задатак је да се изборимо са корупцијом и криминалом, јер је то најбољи начин да се изборимо и са сиромаштвом. Новац који иде у корумпиране џепове, у сиву и црну зону, морамо да уложимо и у болнице, породилишта, субвенције за нова радна места", рекао је он.

Стефановић је изразио захвалност пензионерима који су, како је навео, изнели највећи терет и ове ситуације, "у тренутку када смо земљу вадили из руку оних који су је много година неодговорно водили и довели је до руба пропасти".

"Данас је Србија у прилици да има много нижи буџетски дефицит, да из тог новца може да финансира и повећање плата и пензија, и да на основу оног што зарадимо можемо и да живимо", истакао је Стефановић.

Захваливши Крагујевчанима, позвао их је да покажу одговорност и да 24. априла масовно изађу на изборе и "покажу да Србија може да победи када смо уједињени и када се заједно боримо и за бољи град, и за бољу општину, и за бољу републику, за више радних места и одговорнији приступ".

Што се тиче безбедности, Стефановић је обећао да ће Министарство унутрашњих послова интензивно радити и у наредном периоду на сузбијању свих видова криминала.

У том смислу, упозорио је све оне који у дану избора планирају неке нечасне и противзаконите радње, да то не раде, зато што ће полиција имати посебне тимове који ће се бавити искључиво сузбијањем крађе на изборима.

"Нећемо дозволити да неко купује народну вољу и зато их сада упозоравам, да се не би после чудили зашто полиција интензивно и добро ради свој посао", истакао је Стефановић.

Такође је рекао да у Шумадији и даље постоје организоване и криминалне групе, одређени ниво корупције и доста предмета који се обрађују, те да ће полиција са тужилаштвом наставити да на томе интензивно ради.

"Хоћемо да се људи осећају безбедно и сигурно, да се не плаше ни да ће им нестати бицикл, а камоли аутомобил, али исто тако и да они који су некада обављали јавне функције не мисле да зато што им је прошао мандат треба да буду безбедни ако су се огрешили о закон", рекао је Стефановић.

Он је нагласио да закон никога неће третирати неједнако и да нема заштите ни партијском књижицом, ни политичком функцијом, ни било чим другим, већ да ће они који су се огрешили о закон морати да због тога одговарају.

петак, 26. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару