"Српске фирме градиће ауто-пут Ниш-Мердаре 2017."

Потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је да ће градња ауто-пута Ниш-Мердаре-Приштина, који ће пролазити кроз Куршумлију, почети 2017. и да ће тај посао вредан више од пола милијарде евра радити српске фирме.

Михајловићева је на предизборном скупу у Куршумлији казала да ће изградњом тог ауто-пута који ће пролазити кроз Куршумлију и Прокупље бити отворена нова радна места.

"Важни су нам стратешки пројекти који од Србије чине чвориште земаља Западног Балкана. Ауто-пут Ниш-Мердаре пролази кроз Прокупље и Куршумлију и допринеће развоју тог дела Србије. Ауто-пут Ниш -Мердаре биће дуг 77 километара, а укупна дужина од Ниша преко Приштине до Драча у Албанији је 384 километара", навела је Михајловићева.

Потпредседница СНС-а је обећала грађанима Куршумлије да ће бити завршен и пројекат за изградњу бране у Селови на Топлици, као и да је новац за ту брану већ обезбеђен.

Како је рекла, у периоду 2015-2016. биће издвојено укупно 156 милиона динара само у путеве на територији Куршумлије, а за цео тај Топлички округ за две године око пола милијарде динара.

"Ништа се не ради у четири ока, све радимо преко тендера", додала је Михајловићева.

"Најважније да млади остану у Србији"

Михајловићева је у Пркоупљу поручила да ће најважнији задатак СНС и нове владе бити да обезбеди добре услове за живот како би млади остали у Србији.

"Гласајте 24. априла за нашу листу, да се живи боље, да се боримо против сиромаштва и за радна места - најважније је да наша деца остану у Србији", поручила је Михајловић у Прокупљу.

Она је на штанду СНС рекла да је поносна на оно што су та странка, влада и премијер Александар Вучић урадили у претходне две године, али и на оно што је урадила локална власт у Прокупљу.

"У Прокупљу постоје они који желе да се врате на власт и који су овде оставили 8.000 породица без посла и 15 фабрика и предузећа затворили. То је прошлост и то нећемо да дозволимо", нагласила је потпредседница СНС.

Она је рекла да, са друге стране, локална напредњачка власт сада управља том општином домаћински и поштено.

"Много добрих ствари је урадила СНС у Прокупљу и то треба да наставимо. Позивам све вас овде да причате са комшијам и пријатељима и то само о резултатима", нагласила је Михајловић.

Михајловићева је рекла да Влада Србије данас има буџет који је финансијски стабиалан и да може да плати све своје обавезе.

Потпредседница СНС Зорана Михајловић говорила је и на предизборном окупљању СНС у Житорађи поручивши да ће напредњаци донети бољи живот грађанима у том делу Србије критикујући актуелну власт у тој општини да је одговорна за сиромаштво и заинтересована само за своје фотеље.

Навела је да су ту на власти "радикали, демократе, СПС и други" и да су се ујединили против лидера СНС Александра Вучића. Присталице СРС покушале су да ометају скуп СНС.

На крају обраћања Зоране Михајловић код штанда СНС у центру Житорађе, више аутомобила је трубило истичући обележја СРС док су пролазили поред окупљених грађана и симпатизера СНС.
Више од 100 напредњака и грађана је због тога негодовало машући заставамо Србије и СНС. 

петак, 26. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару