Михајловић: И у Књажевцу може да се живи боље

Потпредседница СНС-а Зорана Михајловић позвала је грађане Књажевца да гласају за СНС и уједињени промене, како је навела, лошу локалну власт како би се и у том месту живело боље.

"Подржите СНС, јер имамо резултат у Србији и тако мора да буде и у Књажевцу, где 24. априла треба да склонимо власт која не ради за грађане већ за себе. Сигурна сам да уједињени можемо да победимо и учинимо Књажевац лепшим и да буде као и сваки други град у Србији", поручила је Михајловић на штанду СНС у Књажевцу.

Рекла је да ће се ове године реконструисати пут од Сокобање до Књажевца и да ће у 2016. бити уложено 350 милиона динара у путеве на територији књажевачке општине.

"Није добра власт овде (коалиција Волим Књажевац коју чине покрет Књаза - бивши УРС заједно са ДС, ДСС, ЛДП и ЈС) и позвам вас да је мењамо", рекла је Михајловић.

Она је нагласила да СНС хоће заједно са грађанима да се бори за то да и Књажевац буде уређена општина, да људи имају посао, а пензионери да добијају пензије.

"Наш председник СНС-а Александар Вучић хоће да овај град сија не само када сија сунце већ да сија сваки дан. Локална власт уместо грађанима да подигнме плате подигла је себи плате за 20 одсто. Такође, свака им част што су успели да униште сву документацију у својој локалној управи. Да ли знате да су све на чему су радили уништили у некој наводној хаварији", поручила је Михајловићева окупљеним грађанима.

Рекла је да је државни ревизор констатовао да је локална власт у Књажевцу незаконито повећала плате 20 одсто, као и да су уништили сву документаицју из 2011. године.

"Ћутали су о томе док није дошао ревизор, не треба нам таква власт", додала је Михајловићева.

Трибина СНС-а у Зајечару

Михајловићeва је рекла да ће грађани на предстојећим изборима бирати између враћања у прошлост и Србије која иде напред на челу са СНС-ом.

Михајловићева је на трибини СНС у Зајечару рекла да су зато потребни избори, како би се видело да ли СНС има поверење грађана за реформе и све што је започето, као и да би добили још већу подршку грађана како би се још брже ишло напред.

“Хоћемо ли да идемо у будућност или да се поново враћамо у празна обећања и огромне привредне проблеме и лажи и преваре у којима смо живели у претходних 15 година”, поручила је Михајловић.

Према њеним речима, зато су нам потребни избори да бисмо видели да ли смо на добром путу, а статистика каже да јесмо, као и међународне организације.

Такође, кажу да је наша економска политика била добра у претходне две године, истакла је потпредсеница СНС-а.

“Десничари кажу да се залажу за породицу и за децу, али сви се залажемо за то и да наша деца живе боље. Не можемо то урадити онако како кажу десничари, нити затварањем Србије. Наша политика је да радимо и са Русијом и са Кином и са Индијом и са САД и ЕУ и показало се да то даје резултате. Не смемо да затварамо Србију”, поручила је Михајловић.

Рекла је да је влада на челу са СНС-ом отворила 120.000 нових радних места за претходне две године, док је ДС за четири године оставио више од 300.000 људи без посла.

Михајловићева је додала да је више од милијарду динара ушло у Зајечар само у путну инфраструктуру и да ће још толико бити уложено у наредне две године.

недеља, 28. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару