Мали: Обезбедити јединствену власт на свим нивоима

Градоначелник Синиша Мали и члан Главног одбора Српске напредне странке Славко Гак разговарали са грађанима Новог Београда у Блоку 45 и том приликом их позвали да на изборима 24. априла заокруже број један како би имали јединствену власт на нивоу републике, града и општине Нови Београд.

Мали је рекао да је веома важно да град Београд и општина Нови Београд имају јединствен став, стратегију и визију, што у овом тренутку није случај.

"Због тога је веома важно да на изборима 24. априла заокружимо број један да имамо једиствену власт на нивоу републике, града и општине", рекао је Мали.

Градоначелник је истакао да је Нови Београд најмногољуднија општина у Београду, општина која се изузетно брзо развија и да постоји велики број ствари које треба променити, уредити и надоградити.

"Данас сам овде да видим како људи реагују, који су коментари, критике, сугестије, на који начин Нови Београд треба да буде лепше и боље место за живот", рекао је Мали.

Градоначелник Београда  је казао да је највећи проблем паркинг, али да постоји и велики број других ствари које се могу решити.

Наводећи да се у близини сређује још додатних 120 паркинг места, он је најавио да ће бити настављена мала радна група која ће погледати сваки педаљ Новог Београда како би се видело где могу да се направе нова паркинг места, али и где могу да се среде велике површине, направе нови паркови, игралишта за децу.

"Нови Београд је сјајан, има високе зграде, али има и велики број зелених површина које само треба уредити, одржавати, како би тај део Београда био много лепши", рекао је Мали.

Градоначелник је истакао и да је Гак, прослављени ватерполиста, важан јер је он тај који ће спровести у дело неку нову визију Београда, Новог Београда.

"Ми смо овде да бисмо обећања која дамо спровели у дело, да бисмо ствари које смо већ урадили погледали да ли су добре или нису, али и да у разговору са грађанима, јер је комуникација са грађанима најважнија, видимо шта је још што треба да урадимо и променимо како би грађани Новог Београда били заадовољни", рекао је Мали.

Гак је поновио да је Нови Београд најмногољуднија општина са готово 300.000 становника и да се сваким даном развија, што мора да прати и одговарајућа инфраструткура.

Како је истакао, поред великог броја комуналних проблема које грађани Новог Београда имају, веома је битан и проблем безбедности.

"Град Београд је пуно урадио у претходном периоду са МУП-ом на безбедности грађана јер безбедност грађана на општини Нови Београд не може да има алтернативу, посебно када су у питању деца", рекао је Гак, позивајући грађане да 24. априла изађу на изборе и на листи заокруже број један.

понедељак, 29. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару