Мировић: Избори прилика да се настави победнички програм

Потпредседник СНС-а Игор Мировић истакао је да је Србија сада стабилна земља, а да ће избори бити прилика да се настави са победничким програмом који ће да доноси резултате.

Мировић је у Сонти посетио пољопривредника Дејана Стојаковића са којим је разговарао о проблемима са којима се суочавају земљорадници.

Такође, Мировић је са кандидатом за председника општине Радивојем Секулићем и повереником СНС-а Апатин Илијом Бурсаћем обишао акцију "Уније младих" и "Уније пензионера" у центру Апатина, а затим разговарао са грађанима.

Том приликом потпредседник СНС-а је истакао да ће та странка имати прилику да покаже шта зна.

"Излазимо потпуно уједињени, потпуно сложни и слога кућу гради", нагласио је Мировић.

Пренео је грађанима да рачуна на Апатин, Нови Сад и Београд, али да ће исто тако и Апатин моћи да очекује подршку.

Мировић је објаснио да су потребни конкретни пројекти, а посебно у пољопривреди, која мора од шансе да постане извор прихода.

Потпредседник СНС-а је додао и да је циљ јединство, да програми буду усклађени на сва три нивоа, као и да је акценат на инвестицијама, новим радним местима и да млади остану у Србији.

Мировић сматра да је време да се лоше дугогодишње власти замене и у покрајини и у Апатину.

"Неће више бити финансирања празних прича, неће бити прања пара, неће бити криминала, неће бити корупције. Сав новац ће ићи у економски развој, тамо где људи треба да потраже срећу за своје породице, запослење, останак младих који овде треба да живе и раде, за промоцију знања, подстицање знања и останка на селу", напоменуо је Мировић.

Кандидат СНС-а за председника општине Апатин Радивоје Секулић је навео да припреме за изборе трају већ годину дана, да је утврђено шта није добро и шта недостаје, те да ће се посветити променама.

"Програм је рађен врло озбиљно, акценат смо дали на наше мање фирме, да покренемо производњу у нашим фирмама и да се људи пробуде. Ми треба да се покренемо уз помоћ општине уз помоћ људи који ће бити на челу општине. Поготово пољопривреда која је код нас била запостављена, као и мали пољопривредни произвођачи, који би требало да буду заштићени", објаснио је Секулић.

Представници СНС-а позвали су грађане да на изборима покажу заједништво и да ураде, како су рекли, оно најбоље за своју земљу односно да гласају за нешто ново.

понедељак, 29. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару