Михајловић: Уз СНС бољи живот за Врање, СПС нема разултат

Потпредседница СНС-а Зорана Михајловић је изјавила у Врању да је у том граду више од 25 година на власти СПС који нема резултате и додала да ни за две године, након пожара, нису успели да обнове позориште "Бора Станковић".

"Драго ми је да сам данас у Врању, дивни људи, диван град, али лоша власт. Хтела сам да се видимо у позоришту Бора Станковић, који је симбол овог града и Србије, али та лоша власт, нажалост, није у стању две године да реновира позориште и срам их било због тога", рекла је Михајловић на штанду СНС у Врању.

Према речима Михајловићеве, градоначелник Врања Зоран Антић данас током њене посете није омогућио скуп у сали општине.

"Нема везе, можемо ми и овде на улици да поручимо неколико ствари. У Врању око 4.000 људи, у трећој висинској зони града, још нема воду и деца морају да носе воду у школу, а депоније су где год се окренете. Позориште две године не ради. Инвеститора нигде, као ни посла", нагласила је она.

Михајловићева је истакла да су резултати СПС-а током 25 година владавине то да нема посла нити будућности у Врању.

"Када будете гласали 24. априла размишљајте о резултатима шта је премијер Александар Вучић урадио, а шта Зоран Антић није урадио за претходне две године", навела је потпредседница СНС.

Она је истакла да је прошле године било 1,7 милијарди евра страних инвестиција у Србију и да је отворено 27 фабрика.

"У Врању нема ничег од тога, јер имамо локалну власт која неће да гради за своје грађане. Хајде уједињени заједно да напавимо корак за нашу будућност", поручила је Михајловић.

Она је казала да је кадидат СНС за градоначелника Врања Слободан Миленковић који ће ако добије поверење да води град морати да среди позориште, отвори нова радна места и да учини све да се овде живи боље.

"Заслужујете бољи и другачији зизвот, боље судство и дом здравља, водовод и канализацију у свим деловма града. Заједно можемо све - да Врање буде развијено као и сваки други град у Србији. Живела СНС, дајте ваше поверење нашој листи Александар Вучић - Србија побеђује", рекла је Михајловићева пред пред великим бројем окупљених Врањанаца.

Михајловићева је током посете Пчинском округу посетила и Сигурну кућу у Врањској бањи.

"Сви грађани Србије заслужују пристојан живот"

Потпредседница СНС-а Зорана Михајловић поручила је у Сурдулици да та странка хоће да уједини све грађане, победи на изборима и свима у Србији обезбеди пристојан живот.

"СНС хоће да уједини све грађане Србије, да победимо на ванредним парламентарим изборима. Сваки грађанин у Србији заслужује пристојан живот - пристојан посао, добре плате и здравствену негу и боље судство. Овде у Сурдулици ће СНС победити", рекла је Михајловићева током обиласка штанда СНС-а у Сурдулици.

Михајловићева је поручила да Сурдулица заслужује много више од онога што данас има.

"Бивши председник општине (Новица Тончев из СПС) се данас заклања иза једне жене, а иза жене се не треба заклањати него показати шта се урадило. У Сурдулици се данас лошије живи него у централној Србији и ми морамо то да променимо", истакла је Зорана Михајловић.

Како каже, на изборима 24. априла ће бити промењена власт у Сурдулици и СНС ће показати да са њеним лидером Александром Вучићем може да се промени живот и у Сурдулици.

"Сурдулица се налази на фантастичном месту, ово је место вредних и добрих људи. Сурдулица се налази у близини Коридора 10, а ипак се у њој из године у годину живи лошије. То се види од првог момента када се уђе у Сурдулицу и СНС хоће управо то да мења, али заједно са свима", нагласила је Михајловићева.

Каже да је у претходне две године превазиђено много проблема које је влада решавала један по један.

"Ова влада је од земље која је била пред банкротом довела у ситуацију да можемо да плаћамо све наше обавезе и ова влада је кренула напред и зато су нам потребни сви", рекла је Михајловићева и поручила да Сурдулица за годину дана треба да изгледа потпуно другачије.

Како је рекла, Сурдулица се налази у близини Коридора 10 ћија ће изградња бити завршена почетком наредне године и то треба искористити да би се људи запослили.

Има разних планова и за обнову пута од Сурдулице до Власине, рекла је потпредседница СНС-а додајући да ће ту бити реализовани разни пројекти.

Драган Стевановић из СНС-а је рекао да Сурдулица има нешто што многи немају, а то је Власинско језеро које је још пре 10 година препознато као озбиљна привредна и развојна шанса целог југа Србије.

"Нажалост трома, неодговорна, неозбиљна и бахата локална самоуправа током два мандата до данас ниједан ексер није заковала на Власинском језеру. Ми ћемо пре свега то понудити нашим грађанима - да тај потенцијал искористимо за развој Пчињског округа и да грађани имају живот достојан 21. века", истакао је Стевановић.

уторак, 30. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару