Михајловић: СНС може да изведе Србију на прави пут

Српска напредна странка неће стати са започетим реформама и заједно са њеним лидером Александром Вучићем, може Србију да изведе на прави пут, рекла је министарка грађевине Зорана Михајловић.

"СНС са Вучићем је показала у претходне две године не само да може да води Србију већ да је изведе на прави пут - да се смањује незапсленост, млади да остану, живе и раде у земљи", рекла је Зорана Михајловић током обиласка штанда СНС-а у Љубовији.

Поручила је да СНС ствара услове да се у Србији живи боље.

"Нећемо да станемо, хоћемо да идемо даље и да обезбедимо пристојан посао за сваког ко овде хоће да ради и живи. Хоћемо ефикасније судство и за то ћемо се посебно залагати, савремено образовање и боље здравство", рекла је Михајловићева.

Како каже, СНС неће стати у реформама које су започете.

"Желимо заједно и уједињено да живимо боље. Показали смо резултате, грађани Србије и Љубовије верујте вашим очима и оном што радимо, овде се гради мост и реконструишу путеви. Хоћемо да млади људи остану овде и хоћу да мој син који има 13 година остане у Србији", поручила је Михајловићева.

Министарка је у Крупњу рекла да је ДС у периоду од четири године оставио око 200.000 незапослених, док је за мање од две године, откада је на челу владе лидер СНС-а Александар Вучић, запослено око 150.000 људи у Србији.

"Ми смо странка која је за претходне две године са Вучићем вредно и предано радила на територији целе Србије, дан и ноћ, неки су се смејали или критиковали, а ми смо устајали рано и радили и иза нас су одређени резултати", рекла је Михајловићева на трибини СНС-а у Крупњу.

Позвала је бираче да 24. априла на ванредним изборима размисле о резултатима садашње владе коју предводи СНС.

"Надам се да ћете размислити о резултатима које је спровела наша странка", рекла је Михајловићева.

Како је истакла, незапосленост је смањена у Србији са 28 на 18 одсто.

Истакла је да у Крупњу има нешто мање од 2.000 незапослених и да је задатак Владе да помогне да свако почне да ради, али на здравим основама, као и да створи услове да млади остану у Србији и ту заснују породицу.

"И када 24. априла будемо дошли на гласање, погледајте резултате и шта смо урадили, када будете хтели да заокружите број, а сигурна сам да ћемо победити", поручила је потпредседница СНС-а.

Рекла је да ће у априлу почети да се ради пут од Љубовије до Крупња који је веома лош и да ће радови бити завршени до 1. септембра ове године.

Истиче, говорећи о резултатима садашње владе, да је у 2015. израђено рекордних 100 километара ауто-путева и да је обновљено више од 100 километара пута широм Србије.

Михајловићева је подсетила да је Влада обезбедила 16 милијарди динара за подршку предузетницима и позвала младе да то искорите.

"Све што радимо треба да радимо заједно са локалном влашћу. Држава ће увек стати уз локалну самоуправу и уз вредне и енергичне људе", поручила је.

Говорећи о резултатим владе рекла је да многи пољопривредници не знају да држава даје бесповратно 53 одсто новца за набавку пољопривредне опреме и позвала сељаке да искористе ту могућност.

уторак, 30. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару