Дачић: Клађење на нас је сигурица

У условима економске кризе сваки динар је важан и најсигурнији начин да дођете до добитка јесте да се кладите за нас, јер је то "сигурица", рекао је лидер социјалиста Ивица Дачић.

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је у Смедереву да је клађење на победу коалиције СПС-ПУПС-ЈС на изборима "сигурица".

Дачић је, на митингу коалиције коју предводи, рекао да је видео да кладионице предвиђају да ће та коалиција добити око 13,9 одсто гласова, и да их потцењују.

"У условима економске кризе сваки динар је важан и најсигурнији начин да дођете до добитка јесте да се кладите за нас. То је сигурица", подвукао је Дачић.

Он је рекао да је предизборна кампања коалиције СПС-ПУПС-ЈС само изношење резултата које су постигли, који су гаранција да ће наставити тако, док други морају да измишљају приче и дају лажна обећања.

Смедеревцима је казао да је њихов проблем што данас, за разлику од прошлости, више немају ни грожђе, ни гвожђе и што је протеклих година отпуштено 30.000 људи, додајући да су ефекти промена од 2000. до данас, које нису водиле земљу напред, већ вратиле Смедерево у средњи век, 800.000 незапослених у Србији.

Што се тиче Железаре, Дачић је казао да се ради о погрешном концепту приватизације која нажалост није била последица само за оне који су гласали за пређашње власти, већ за све грађане.

Он је поручио да се СПС-ПУПС-ЈС залаже за социјално праведну Србију, док је другима потребна држава да би наставили пљачкашку приватизацију и сиромашње становништва.

Лидер СПС је рекао да очекује милион гласова, позивајући оне који су после 2000. гласали за друге странке, а раније су гласали за СПС, и оне којима су други изневерили очекивања, да глас дају коалицији коју предводи.

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да се та коалиција бори да се производи у Србији и да се ти производи продају у земљи.

"Смедеревцима требају субвенције, да знају цене производа и да имају коме да продају све оно што је некада тај град производио", нагласио је он, додајући да свађе удаљавају инвеститоре.

Марковић је обећао да ће ова коалиција довести инвеститоре у Смедерево.
Заменик председника ПУПС-а Милан Кркобабић оценио је да у Србији нема вишка запослених већ мањка посла.

Он је нагласио да ће ова коалиција, заједно са синдикатима, да се бори против тога да се у Сбрији вратио законодавство о раду из 19. века.

"Ово није Африка, ово је Европа, ово је Србија", поручио је Кркобабић.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару