Читај ми!

Поповић: Имамо план развоја инфраструктуре

ДСС има план развоја комуналне инфраструктуре у Београду за наредних десет година грађани ће тај програм и његово испуњење моћи да контролишу, каже кандидат за градоначелника Александар Поповић. Поносни смо на оно што смо током кампање говорили и на оно што смо у њој урадили, поручује Поповић.

Кандидат Демократске странке Србије за градоначелника Београда Александар Поповић каже да су у тој странци поносни што су током изборне кампање изнели план развоја комуналне инфраструктуре водовода, канализације, путева, школске мреже и амбулантске мреже.

Поповић је, обраћајући се Београђанима испред Скупштине града Београда, нагласио да имају план развоја инфраструктуре за наредних десет година и да ће грађани тај програм и његово испуњење моћи да контролишу.

"Дошли смо до краја још једне изборне кампање за Скупштину града Београда. Поносни смо на оно што смо у њој говорили и на оно што смо у њој урадили. Поносни смо на чињеницу да смо на интернету објавили свој изборни програм", нагласио је Поповић.

Додао је да су поносни на то што су једини рекли да ће вратити позорнике на београдске улице, као и да су једини рекли да је Прихватилиште за децу и омладину у Београду заједничка срамота свих нас.

"Поносни смо на то што смо једини рекли да ћемо направити канцеларију за питања ветерана и да ћемо стипендирати децу палих бораца", рекао је Поповић.

Кандидат ДСС за градоначелника Београда је подсетио да су говорили о геронтодомаћицама и да ће направити још један геријатријски дом у Београду, као и да ће се бавити проблемима мајки и направити центар за мајке у граду.

"Поносни смо на то што смо говорили о социјалној станоградњи, о подршци малим и средњим предузећима, што смо представили реалан програм развоја пољопривреде у граду, говорили о томе да желимо празне фабричке хале да напунимо и да у њима организујемо производњу, што смо говорили о јавно приватном партнерству као извору нових радних места у Београду", нагласио је Поповић.

Говорећи о предизборном програму он је подсетио да ће се залагати за школски спорт, за очување ћирилице, да ће радити на развоју културе у граду и програму заштите животне средине.

"Поносни смо на чињеницу што смо рекли да ни једно једино дрво више неће бити посечено због интереса грађевинских инвеститора", закључио је Поповић.

петак, 19. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару