Читај ми!

Дачић: Реформе у интересу људи

На предстојећим изборима грађани одлучују између десног програма СНС-а и левичарског програма коалиције СПС-ПУПС-ЈС, рекао је лидер те коалиције Ивица Дачић на митингу у Лесковцу. Југ Србије је дао највише за одбрану земље и народа, и зато и у миру мора да добије највише, истиче Дачић.

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је да на предстојећим изборима грађани одлучују између само две праве политичке опције - десног програма СНС-а и левичарског програма коалиције СПС-ПУПС-ЈС, док сви остали, како је упозорио, нуде мрачне сценарије, попут масовних отпуштања и социјалних немира.

"Ови други крију програме јер не смеју да кажу за шта се залажу, а залажу се за најцрње сценарије: отпуштање радника и социјалне немире, док се ми залажемо за Србију као земљу стабилности и мира", рекао је Дачић на предизборном митингу у Лесковцу.

Према његовим речима, коалиција СПС-ПУПС-ЈС једина је озбиљна алтернатива десници и једини гарант да "радници неће бити отпуштани као пси", јер тога, како је истакао, нема нигде у Европи па не може да буде ни у Србији.

"Милион наших гласова је гласало за неке друге. Сада имају за кога да гласају, зато ми очекујемо милион гласова", рекао је Дачић.

"Реформе морају да буду у интересу људи, а не против људи. Мора се водити рачуна да људи преживе, данас се свуда у свету води рачуна о томе, једино код нас кажу да тако не може да буде и да све треба на улицу. Ниједан грађанин није видео корист од улице, то сте видели и 5. октобра, зато хајде да се људи врате у фабричке хале, вратите људе на посао, запослите Србију", поручио је Дачић.

Према његовим речима, југ Србије је у прошлости дао највише за одбрану земље и народа, и зато у миру мора и да добије највише од ове земље.

"Мора да се улаже у југ Србије иначе ћемо имати тешку ситуацију са пробојем албанског фактора. Срби морају да остану и у Прешеву, и у Медвеђи, и у Бујановцу", рекао је Дачић.

"Дај боже да никад више ниједно дете не даје живот за Србију, да више никад не буде ратова и мобилизација, да се такмичимо колико ћемо фабрика и радних места да отварамо, то је Србија у коју желимо да вас водимо", нагласио је Дачић.

Заменик председника ПУПС-а Милан Кркобабић поручио је најстаријим суграђанима да на предстојећим изборима треба да гласају за свој интерес, и да не смеју да дозволе да им се намеће туђа воља.

"Све сте учинили за своје синове и кћери, дајте им и пола пензије, све им дајте, али не дајте им свој глас јер ће упропастити и себе, и њега, и нас", рекао је Кркобабић.

Председник Јединствене Србије Драган Марковић обећао је грађанима Лесковца да ће коалиција СПС-ПУПС-ЈС до краја године довести најмање једног италијанског инвеститора и запослити више стотина радника, и да ће предузети мере како би се обновила пољопривреда тог краја.

"Неће моћи у Србију да се увози оно што Србија има, мора из Лесковца да се извози у Европу", поручио је Марковић, који је грађанима Лесковца представио оца Ивице Дачића, Десимира, за којег рекао да је, као и његов син, човек из народа.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару