Читај ми!

Обрадовић: Време је за крупне промене

Дошло је време за крупне промене на политичкој сцени, за смену генерација и долазак оних који до сада нису били на власти, рекао је носилац листе Покрета Двери Бошко Обрадовић. Улазак Двери у скупштину Београда побољшао би квалитет живота грађана метрополе, рекао Марко Јанковић.

Покрет Двери представио је у Дому културе у Чачку свој програм и кандидате за народне посланике из Моравичког округа на изборима 16. марта.

Носилац листе овог покрета Бошко Обрадовић подсетио је да су Двери најбољи резултат на прошлим изборима оствариле на подручју западне Србије, Шумадије и Рашке области, када су превазидена очекивања.

"Чачани су тада показали да су најхрабрији део српског народа, а њиховим примером треба да се поведу и остали грађани. Људи више не желе да гледају и трпе оне који им деценијама намећу понижења, крађе и пљачку, и при томе распарчавају и распродају земљу", изјавио је Обрадовић. 

Обрадовић каже да је дошло време за крупне промене на политичкој сцени, за смену генерација и долазак оних који до сада нису били на власти, који могу донети освежење и извеснију будућност.

"Време је за младе људе, чистог и неокаљаног образа. Ми смо једини породицу ставили на прво место, боримо се против пропадања и урушавања вредности, и залажемо се за прекид преговора са ЕУ и окретање Русији. Желимо да очувамо домаћу привреду и заштитимо наше предузетнике", нагласио је носилац листе Двери.

Према његовим речима, медији у Србији махом нису слободни, а Двери су жртве медијске блокаде и мрака, немају равноправан третман са осталим учесницима избора, јер се владајуће снаге боје њихове снаге и истине коју промовишу.

"Српска напредна странка је највећа политичка превара у новијој историји Србије. Основали су је Тадић и стране амбасаде, па му напредњаци данас враћају дуг и намеравају да га укључе у будућу Владу", сматра Обрадовић, који је оценио да је СНС изневерила сва предизборна обећања и очекивања градана.

Он тврди да је СНС лажним патриотизмом придобила поверење великог броја грађана на прошлим изборима 2012. године, од када, како сматра, у ствари спроводи политику ЛДП-а, коју грађани нису подржали.

"Избори 16. марта су конкурс за што већег издајника, слугу Брисела и Вашингтона, и представљају референдум и тест интелигенције грађана Србије. То је прилика да у парламент уде равногорска, монархистичка, светосавска и слободарска Србија, која је 70 година потискивана", закључио је носилац листе Двери.

Јанковић: Двери - добробит за Београђане

Кандидат Двери за градоначелника Марко Јанковић обећава да ће се квалитет живота Београђана поправити када представници тог покрета буду у градској скупштини.

Јанковић је рекао данас и да грађани лоше живе због расипања и отимања њиховог новца из градског буџета, саопштиле су данас Двери.

"Квалитет живота у Београду је драстично опао, а једини начин да се то промени је да Двери уђу у градску Скупштину и спрече буџетску крађу, отимање и расипање новца Београђана", рекао је он, наводи се у саопштењу.

петак, 19. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару