Читај ми!

Ђурић: ЛДП није уништавао земљу, као други

На изборима се одлучује или за ЛДП, који никада није лагао, ни уништавао земљу, или за оне који су је уништавали, рекао функционер те партије Бојан Ђурић у Сремској Митровици.

Потпредседник Либерално-демократске партије Бојан Ђурић рекао је у Сремској Митровици да се на предстојећим изборима 16. марта одлучује да ли ће земљу водити ЛДП који никад није "лагао, задуживао земљу и водио ратове и обмањивао људе или они који су у протеклих 25 година уништавали земљу".

"Једино ново што се на изборима може десити је шанса за ЛДП да промени садашњи погрешан политички и економски правац којим се земља креће", рекао је Ђурић, а наводи се у саопштењу ЛДП.

Ако све остане исто, поручио је, Србија неће издржати ни до јесени.

"Буџет ће бити пред банкротом, неће моћи да се одрже ни пензијски, ни здравствени, ни образовни систем. "Србијагас", "Железнице", десетине других предузећа неће моћи да издрже нови круг задуживања и партијског управљања. Зато је толико важно да се гласа за ЛДП. Време је да се одузме моћ уцењивања најнеуспешнијим српским политичарима у последњих 10 година", рекао је Ћурић.

Према његовим речима, посебно је важно да грађани Војводине гласају за ЛДП, јер су "други оставили Војвођане, заборавили борбу за аутономију и побегли на листу Бориса Тадића".

"Мислим на неколико људи у врху ЛСВ, који данас кажу да ће са Тадићем мењати Устав, донету аутономију и читаву кампању су претворили у нападе на ЛДП. Те политичке позере треба казнити на изборима 16. марта, зато што је једино глас за ЛДП гаранција да ће се Устав мењати онако како смо предлагали још 2006. године, да ће бити заштићени економски интереси Војводине, њена природна богатства, миран живот...", истакао је ДЈурић.

Истакао је и да су се уплашили ЛДП-а и њиховог изборног резултата зато што знају, додао је, да су, ако ЛДП оствари добар резултат и добије гласове, без икаквих шанси да раде оно што су радили од 2004. године.

"Неће моћи, ако Влада буде зависила од ЛДП-а, да даље уништавају Војводину, да чине уступке Русији онако како је то Тадић урадио 2008. године дајући у бесцење нафту и гас, НИС, подземна складишта, енергетску независност земље. Неће моћи да уништавају пензионере онако како су то, препуштајући ПИО Фонд Кркобабићима урадили те 2008. године. Неће Србија зависити од Драгана Марковића Палме кога је у маскоту српске политичке сцене промовисао управо Борис Тадић", навео је Ђурић.

уторак, 23. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару