Читај ми!

СНС: Ђилас не зна шта је добро за Србију

Жао ми је што од Драгана Ђиласа и ДС-а чујемо само речи мржње и увреде на рачун Александра Вучића и СНС-а, а суштински ништа за грађане Србије, оценио функционер Небојша Стефановић, после оптужби демократа да је кредит од УАЕ превара.

Потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић рекао је поводом оцене Демократске странке да је "кредит од УАЕ још једна превара Александра Вучића и СНС-а", да не може да верује да постоје људи као што је Драган Ђилас који не могу да препознају добре и позитивне ствари за Србију.

"Кредит од УАЕ омогућава да привреда живне и да скупе кредите заменимо јефтинијим, да плаћамо мање камате, а да тај новац којим би плаћали скупље камате усмеримо у привреду Србије", рекао је Стефановић новинарима у Краљеву.

"Жао ми је што од Драгана Ђиласа и ДС-а чујемо само речи мржње и увреде на рачун Александра Вучића и СНС-а, а суштински ништа за грађане Србије", рекао је Стефановић.

Каже да не види шта то ДС данас нуди грађанима, осим демагошких фраза, и да се од њих није могла чути ниједна конкретна мера.

"Жао ми је што Драган Ђилас, који је веома добро прошао док је био на власти и побринуо се да његове компаније веома добро послују а он постане богат и имућан човек, није препознао да би требало да уради нешто и за грађане Србије", рекао је Стефановић. 

Стефановић је у наставку кампање посетио и Пирот, где је обишао седиште странке и породилиште.

"За нас је посебно битна сигурност и стабилност за социјално осетљиве групе, пре свега мислим на пензионере'', рекао је Стефановић и поручио пензионерима да се не секирају, јер ће пензије бити исплаћиване.

''СНС је гарант да ће пензије бити исплаћиване и немојте да се секирају да ли ће поштар 1. или 5. у месецу доћи на врата'', истакао је Стефановић и додао да исплату пензија та странка гарантује јаком економијом, довођењем инвеститора - "Мишленом", "Џонсон електриком" и "Мерцедесом" које доводимо у ову земљу.

Он је рекао и да су подигли "Ер Србију", која је била руина од фирме.

Последњи авион у ЈАТ-у купљен је 1986. године и нико више није хтео да се вози том компанијом, навео је Стефановић.

Он је додао да "Ер Србија" има 65 посто више путника него претходних годину дана и захваљујући томе више се не бацају паре на субвенцију тог предузећа, већ се те паре употребљавају за друге компаније, за путеве, за раст економије наше земље", навео је Стефановић.

уторак, 23. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару