Читај ми!

Стефановић: Борбом против корупције до бољег живота

СНС намерава да настави одлучну борбу против корупције и криминала, која треба да омогући за бољу економију, нова радна места и бољи, квалитетнији живот, рекао потпредседник напредњака Небојша Стефановић у Лазаревцу. У Вршцу, СНС и Покрет "Вршачка регија - европска регија" потписали споразум о сарадњи на изборима.

Потпредсеник Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је да та странка намерава да настави одлучну борбу против корупције и криминала, која треба да омогући за бољу економију, нова радна места и бољи, квалитетнији живот како у општини Лазаревац, тако и у читавој Србији.

"Циљ СНС-а је да грађани буду безбедни, да буду сигурни, имају радна места и да с новцем који зараде могу да живе пристојно", рекао је Стефановић и дадао да је посао политичара да створе те услове.

Обраћајући се грађанима у насељима те општине Рудовцу, Великим Црњанима и Јунковцу, Стефановић је рекао да напредњаци желе да чују од њих шта највише очекују да се уради и шта им је најпотребније.

Стефановић је рекао да је такође потребно започети процес децентрализације Београда, а да СНС има конкретан план - кроз измену законских решења попут закона о планирању и изградњи о јавим предузећима, о граду Београду, о локалној самоуправи, да то спроведе.

Према његовим речима, наравно да ће се наставити и рад на изменама Статута града Београда, који треба да омогући да остане више новца локалној самоуправи београдских општина, чиме ће се омогућити да грађани добију и квалитетнију инфраструктуру и више улагања у здравство и школство.

"Сматрам да је Лазаревац општина у којој напредак мора брзо да се види и да људи веома брзо имају и осете квалитетнији живот", истакао је Стефановић.

Покрет "Вршачка регија" подржава листу СНС

Српска напредна странка и Покрет "Вршачка регија - европска регија" потписали су споразум, којим тај покрет подржава листу СНС на предстојећим изборима, а потпредседник напредњака Никола Селаковић поручио је да је потребно створити систем у коме ће владавина права и правна сигурност доћи на заслужен ниво и који ће од Србије створити повољнији амбијент за инвестирање.

Селаковић је, након потписивања споразума у Вршцу, рекао да многи градови и општине могу да се угледају на ту банатску општину како треба да се ради за грађане и како треба дугорочно и стратешки размишљати.

Селаковић је уверен да ће преко СНС-а успети да се то "семе добре управе и бриге пренесе и у друге делове Србије".

"До избора долази, јер у реформе и промене морамо да идемо брже и интензивније, оно што је СНС унео као свеж и нови ваздух на политичку сцену Србије први пут истински вођеном борбом против корупције и криминала, али не само због тога, већ да би се створио систем у коме ће владавина права и правна сигурност доћи на заслужени ниво, који ће од Србије створити повољнији амбијент за инвестиције, како стране тако и домаће", рекао је Селаковић.

уторак, 23. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару