Вучић: Циљ СНС-а 50 одсто гласова

Наш циљ је 50 одсто гласова грађана Србије на изборима 16. марта, поручио је лидер СНС-а Александар Вучић са предизборне конвенције те странке у Новом Саду.

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић поручио је да реформе у Србији неће моћи да се спроведу уколико СНС не добије 50 одсто гласова.

"Без ваше помоћи и подршке не можемо и не бисмо могли да урадимо ништа. Ваша подршка кључ је било каквог успеха и наде", рекао је Вучић на предизборној конвенцији СНС-а у Новом Саду.

Према његовим речима, 16. марта се одлучује о будућности Србије.

"Изборна кампања никада краћа, а изборни резултат никада важнији. Морали смо да распишемо изборе, али нећемо имати власт и нећемо моћи да спроведемо реформе ако не добијемо 50 одсто гласова", рекао је Вучић. 

"Наш циљ на изборима мора да буде већина гласова грађана Србије", рекао је Вучић на скупу који су функционери странке и званице, за разлику од присталица, одслушали на ногама, а тако ће, објаснио је њихов лидер, бити и убудуће.

Он је упозорио да тај циљ није лако достижан.

"Удружиће се и шуто и рогато да би покушало да ствари врати уназад. Свакога дана им нешто смета. Ми хапсимо лопове, а не поштене људе, и баш ме брига која им је партијска књижица. Лопови и криминалци неће управљати Србијом и солити нам памет како се Србија лечи", поручио је Вучић.

"Моја порука за све њих данас, за све који су говорили да није крив онај ко је узео три милиона евра, ко је диловао, који су опљачкали наше банке за милијарду евра, да их обавестим да их се нисам нимало уплашио нити их се Србија имало уплашила", рекао је Вучић и закључио: "Србија ће их победити све заједно колико год да их има."

Он је подсетио да борба против корупције није само борба која представља морални чин, већ је од посебног значаја за напредак економије.

Поручио је да тек кад "тајкуне склонимо са грбаче народа, економија ће имати шансу да напредује".

Вучић је позвао инвеститоре да дођу у Србију и поновио да ће само у наредне две године добити подстицаје за улагања.

"У наредне две године даћемо посебан подстрек за инвеститоре који хоће да отварају радна места. Само наредне две године. Зато треба да пожуре у Србију јер хоћемо да склонимо младе са улица, да их запослимо, али и стручне људе који су добили отказе, а који имају 50 година и нико им не нуди посао данас", рекао је Вучић.

"Морамо да реформишемо наш систем. Наши грађани су највреднији и најпоштенији радници у Немачкој и Аустрији, тако треба да буде и код нас", рекао је Вучић и навео да смо у међувремену направили важне кораке ка ЕУ, али да Србија не сме и неће да раскида, већ да унапређује односе са Руском Федерацијом.

На конвенцији су говорили градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, члан Председништва СНС-а Маја Гојковић, као и министар спорта и омладине Вања Удовичић.

Вучевић је поручио да нико не може да заустави реформе и напредак Србије. Грађани на изборима 16. марта бирају између оних који су потпуно уништили Србију и Александра Вучића и СНС, који имају јасну визију, са никада јачом подршком грађана Србије, рекао је Вучевић.

Потпредседник СНС-а Игор Мировић рекао је да идеја те странке представља енергију народа за промене и будућност. "Будућност у коју верујемо почиње 16. марта", рекао је Мировић.

Маја Гојковић је рекла да је потребно да се искорени "семе зла", које персонификују Милорад Мишковић и Драган Ђилас.

Вулин: Србија је одлучила да изабере најбољег и изабрала је Вучића

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је да је Србија одлучила да 16. марта изабере најбољег и да је изабрала Александра Вучића.

"Одлучила је Србија да се не врати у време кад је била у рукама тајкуна и да не заборави бахатост бивших владара", рекао је Вулин.

Према његовим речима, Србија зна да никада неће бити слободна ако су на слободи они који су је опљачкали.

"Одлучила је Србија да буде уз њега, јер је само он имао храбрости да 'пробуди' полицајца, тужиоца и судију", рекао је Вулин.

Председник СПО-а Вук Драшковић поручио је да је Србија коначно кренула напред и да је отпочела борба против оних којима је Србија служила као средство за богаћење и којима је свака несрећа земље била темељ за њихову сваку - и политичку и материјалну срећу.

"Причајте са комшијама, није време за пароле, озбиљно је, много је озбиљно, јер много је оних који хоће да у Србији заиграју два кола - једно босанско, друго украјинско. То се не сме догодити", рекао је Драшковић, чија се странка налази на изборној листи коју предводе напредњаци.

уторак, 23. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару