Читај ми!

Гласање кандидата

Своје бирачко право искористили су кандидати за председника Србије. Гласали су и неки од кандидата странака за парламент и градоначелника Београда.

Председнички кандидати гласали су јутрос на бирачким местима у својим изборним јединицама. 

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић гласао је у 10.15 часова на бирачком месту 34 у општини Стари град. Он је свој глас предао на бирачком месту у Здравственој станици у улици Косте Стојановића. Тадић је на гласање дошао са супругом и децом.

Кандидат Српске напредне странке за председника Србије Томислав Николић гласао је у 10.00 у блоку 11Ц на Новом Београду на бирачком месту број 58 у основној школи "Краљ Александар Први". Николић је на гласање дошао са супругом.

Своју грађанску дужност, у пратњи најуже породице, обавио је и председнички кандидат коалиције СПС-ПУПС-ЈС Ивица Дачић који је гласао је на изборном месту у Булевару кнеза Александра Карађорђевића.  

Кандидат за председника Уједињених региона Србије Зоран Станковић гласао је на бирачком месту 42, у месној заједници Церак. Станковић је на гласање дошао у пратњи супруге Марине.

Председнички кандидат коалиције "Преокрет" Чедомир Јовановић гласао је на бирачком месту у Месној заједници Ушће. Јовановић је на гласање дошао са супругом и кћерком.

Председнички кандидат Демократске странке Србије Војислав Коштуница гласао је после 11 часова на бирачком месту број 42 у Светосавској омладинској заједници у Господар Јевремовој улици.

Кандидат покрета Двери Владан Глишић гласао је у улици 27. марта у Београду. Глишић је на бирачко место дошао у пратњи супруге.

Председнички кандидат Социјалдемократског савеза Даница Грујичић гласала је у 8 сати у Трећој београдској гимназији на Врачару и на бирачко место изашла је са братанцем и комшијама.

Кандидат Покрета радника и сељака за председника Србије Зоран Драгишић гласао је на Карабурми, у Основној школи "Др Арчибалд Рајс". Драгишић је на биралиште изашао са супругом.

Кандидат Српске радикалне странке за председника Јадранка Шешељ гласала је у Основној школи "Светислав Голубовић" у Батајници. Јадранка Шешељ дошла је на бирачко место у пратњи сина Александра.

Кандидат групе грађана за председника Муамер Зукорлић гласао је у Новом Пазару у пратњи супруге Умеје и деце.

Иштван Пастор кога је за председника предложио Савез Војвођанских Мађара гласао је у Суботици.

Јутрос су у Београду своја гласачка права искористили и градоначелник Драган Ђилас, као и кандидат за градоначелника листе "Покренимо Србију" Александар Вучић и кандидат ДСС-а  Александар Поповић.

На гласање су изашли и кандидати за посланика листе "Избор за бољи живот" Вук Јеремић и Драган Шутановац.

Лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић гласао је на Новом Београду у Основној школи "Краљ Александар Први".

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма гласао је у селу Кончареву. Марковић, који је рођен и живи у овом селу, на бирачко место је изашао са породицом.

недеља, 21. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару