Читај ми!

Вучић: Не гласајте за мале странке

Сваки глас за малу странку ће завршити у кутији ДС-а, било да гласате за СПС, УРС или Двери, поручио Александар Вучић грађанима. Вучић тврди да два дана није емитован спот СНС-а у коме се помиње Борис Тадић, иако у њему нема ружних речи и непристојности.

Кандидат Српске напредне странке за градоначелника Београда Александар Вучић позвао је грађане да на изборима 6. маја не гласају за мале странке, јер, како је навео, ти гласови ће завршити у кутији Демократске странке. 

"Сваки глас за малу странку је глас за ДС, тај глас ће на овај или онај начин завршити у кутији ДС-а, било да гласате за СПС, УРС или Двери", рекао је Вучић новинарима испред Дома омладине у Београду. 

Према његовим речима, грађани ће 6. маја одлучити да ли ће "имати корумпирану државу, политичаре који ће бити најбогатији и највећи тајкуни у земљи, или ће имати поштену усепешну и нормалну Србију".

"Зато све они који хоће промене позивам да гласају за листу Покренимо Србију и да гласају за нашу странку", казао је Вучић, који је изразио уверење да ће СНС славити 6. маја.

Како је навео, све спорне приватизације биће испитане и сви одговорни који су извршили кривична дела кажњени.  

Заменик председника СНС-а тврди да на телевизији два дана није емитован спот те партије у којем се помиње и председнички кандидат Борис Тадић, иако, како каже, у том споту нема "ниједне ружне речи и никаквих непристојности".

Вучић је додао и да је СНС из спота морала да избаци Зорана Јањушевића и Немању Колесара.

"Из РРА су нам тако наложили, јер су ваљда рекли да су то дивна и препоштена господа који никада ништа лоше нису урадили, а имају правоснажну пресуду. Има правоснажну пресуду и Ивица Дачић да није умешан у 'Аферу кофер', па смо закључили да је тај кофер отприлике пао с неба и на небо се вратио", рекао је Вучић.

Према његовим речима, то "довољнио говори у каквој земљи живимо и како корумпирани људи могу да утичу на наш живот".

Ђурић: Судбоносна борба против корупције

Члан Главног одбора СНС-а Марко Ђурић изјавио је да ће напредњаци, уколико освоје власт, од првог дана кренути у "судбоносну борбу против корупције и организованог криминала", што је, како тврди, једна од основних ставки програма те странке.

Ђурић тврди и да Демократска странка није спремна да се обрачуна са корупцијом и организованим криминалом у својим редовима, јер би, сматра он, то значило да "многи у самим врховима владајућих странака морају да заврше иза решетака".

Ђурић је, на конференцији за новинаре испред Владе Србије, поновио и да ће СНС, уколико освоји власт, одмах по окончању избора започети детаљну ревизију спорних приватизација и у којима је, према сазнањима те странке, без посла остало, 800.000 радника који су радили у индустријском сектору.

Према његовим речима, у државним институцијама данас седе врхунски стручњаци, али су "скрајнути", јер су "на врху партијски људи".

Власт, тврди Ђурић, улаже милионске суме у негативну кампању против напредњака, зато што "стрепи и зна да ће дан већ 7. маја започети борба против политичке мафије у Србији.

понедељак, 22. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару