Читај ми!

Николић: Испитаћу све приватизације

Председнички кандидат коалиције "Покренимо Србију" Томислав Николић обећао у Крушевцу да ће, уколико дође на власт, испитати све приватизације и да ће за то ангажовати 600 судија и 200 тужилаца који су остали без посла.

Лидер СНС и председнички кандидат коалиције "Покренимо Србију" Томислав Николић обећао је грађанима Крушевца да ће, уколико дође на власт, испитати све приватизације и да ће за то ангажовати 600 судија и 200 тужилаца који су остали без посла.

"Борис Тадић каже да ће све приватизације исптитати до 2018. године. До тада, склониће све оне који су умешани у киминал, а ја му поручујем да те приватизације неће моћи да испита јер после 6. маја, он неће бити председник", рекао је Николић на Тргу Косовских јунака у Крушевцу.

Наводећи да је садашња власт пре четири године преварила грађане обећавши им 200.000 радних места и 1.000 евра за акције, он је казао да разуме све оне који су тада гласали за њих позивајући их да, како је рекао, не понове исту грешку.

Окупљеним грађанима, Николић је рекао да је власт потрошила 400 милиона динара за спотове против њега и нагласио да је захваљујући томе, рејтинг СНС повећан за пет одсто у последњих неколико дана.

"И пре четири године су вас плашили да ћу вас водити у ратове, и сам (Хавијер) Солана је тада казао да ће Србија сносити последице уколико ја победим, док је с друге стране Тадић одликован због енергетског споразума. Тада нисам могао и против Америке и Русије, рекао је Николић и додао да Србију жели да води усправно и ка Истоку и ка Западу.

Он је казао да неће дозволити малим странкама да га уцењују и поновио да неће у коалицију са Демократском странком јер онда, како је рекао, "неће имати кога да хапси".

Николић је претходно обишао Ћићевац, где је поручио да ће са будућим коалиционим партнерима у влади делити задатке, а не јавна предузећа.

"Нису се Тадић, Динкић и Дачић растали заувек, сада само иду да покупе што више гласова, али има ко ће и са нама, само нас неће моћи да уцењују, јер ћемо ми са коалиционим партнерима делити задатке, а не јавна предузећа", рекао је Николић, обраћајући се присталицама у центру Ћићевца.

"Ко хоће тако може, а ко гледа само своје да удоми не пада ми на памет да са њиме правим коалицију", нагласио је лидер СНС-а.

Николић је у Варварину позвао грађане да заједнички Србију претворе у модерну земљу.

"Хајде да заједнички Србију претворимо у развијену земљу, у којој ће грађани живети нормално, као у свим другим европским земљама", рекао је Николић.

Томислав Николић тврди да је актуелна власт на јавним набавкама у последње четири године "украла 600 милиона евра", што показују и подаци ЕУ.

Николић је у разговору са грађанима у Трстенику рекао да се власт у истом периоду задужила за додатних седам милијарди евра.

Лидер СНС-а је рекао да неће правити мостове од 500 милиона евра и додао да ће уместо тога свим трудницама и деци обезбедити дечји додатак.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару