Читај ми!

Вучићев одговор Агенцији

Врло брзо ћу доставити одговор на захтев Агенције за борбу против корупције у вези са финансирањем доласка бившег градоначелника Њујорка Рудолфа Ђулијанија, рекао Александар Вучић. Кандидат СНС-а за градоначелника истакао да ће одговор агенцији бити дескриптиван текст о свим слугама Бориса Тадића и Драгана Ђиласа.

Кандидат СНС за градоначелника Београда Александар Вучић рекао је да ће до краја дана или сутра Агенцији за борбу против корупције доставити одговор на захтев у вези са финансирањем доласка бившег градоначелника Њујорка Рудолфа Ђулијанија у Београд.

Вучић је оценио да је та Агенција продужена рука ДС-а и најавио да ће одговор агенцији бити веома интересантан.

"То вам је очај, кад не знате више шта бисте урадили, онда малтретирате неког из опозиције. Али свему томе је дошао крај. Одговор агенцији ће бити изванредно дескриптиван текст о свим слугама Бориса Тадића и Драгана Ђиласа у овој земљи", рекао је Вучић на на конференцији за новинаре на београдском Тргу републике.

Кандидат напредњака за градоначелника истакао је да је Рудолф Ђулијани велико име и да разуме "страх, тугу и мучнину" код својих противника због чињенице да је такав човек дошао да подржи њега.

Вучић је навео да је ДС уложила три и по милиона евра у негативну кампању против Томислава Николића и СНС и поручио да би било боље да су од тог новца направили куће за пострадале у земљотресу у Краљеву.

"Сваки глас за СПС, Двери или друге мале странке на један или други начин завршиће у кутији Демократске странке. Позивам све који желе промене и другачију Србију, промене у Србији, да гласају за Томислава Николића и за једину листу која доноси промене", поручио је Вучић.

Вучић је рекао и да је једино истраживање које напредњаци имају оно које добија кроз разговор са грађанима Србије, а које показује да ће та странка победити.

"Пред Србијом су велике промене и они то више ничим не могу да спрече, а ја их молим да и не размишљају да било који начин насиљем или изборним преварама покушају да спрече спровођење у дело изборне воље грађана Србије", поручио је Вучић.

Према његовим речима, руководство СНС-а је током кампање обишло 1.747 насељених места у Србији и напредњаци су грађанима понудили план напретка Србије, за разлику од ДС која, како је рекао, све време води прљаву кампању, пошто нема чиме да се похвали из претходног периода и пошто нема шта да понуди грађанима у будућности.

Вучић је поручио да СНС нуди решења за покретање пољопривреде, индустријске производње и запошљавање људи.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару