Читај ми!

Динкић: Грађани сити празних прича

Млађан Динкић изјавио у Новом Пазару да су грађани сити празних предизборних прича и да желе оне који су се на делу показали, који су довели Фијат, Јуру, Континентал и друге инвестиције у регионе и обезбедили људима посао.

Кандидат за премијера и лидер УРС Млађан Динкић изјавио је у Новом Пазару да су грађани сити празних предизборних прича и да желе оне који су се на делу показали, који су довели Фијат, Јуру, Континентал и друге инвестиције у регионе и обезбедили људима посао.

Динкић је истакао да сваки регион треба да добије посао и нове фабрике како омладина не би одлазила у Београд и иностранство у потрази за бољим животом.

"Ако не обезбедимо фабрике и посао у регионима, Србија ће бити земља празних територија, а породице ће се раздвајати - то не смемо да дозволимо. Зато нова влада не сме бити кабинетска, већ теренска, која слуша глас народа и која ће доводити инвеститоре у све регионе, поручио је Динкић, саопштио је УРС.

Он је казао да Нови Пазар као најмлађи град у Србији има велики потенцијал за развој и да му као и свим осталим регионима треба обезбедити да људи могу да живе од свог рада.

"Толико омладине, толико деце нема нико и тиме треба да се поносите. Али ништа не вреди ако направимо обданишта и школе, и ако та деца када их заврше иду у Немачку, јер овде не могу да нађу посао. Хоћу да вам помогнем да се и у Пазару отворе фабрике, да се деца запосле и да остану овде са вама", рекао је Динкић.

Кандидат Уједињених региона Србије за градоначелника Новог Пазара Мирсад Ђерлек рекао је да је изабрао Динкића као политичког партнера, јер је као министар економије у претходној влади показао како се опорављају градови у Србији.

Желим да помогнем свом граду и земљи, а то је могуће само уз партнерски однос са људима иза којих стоје резултати, истакао је Ђерлек.

"Јаки региони, за снажну земљу" 

"Само јаки региони могу Србију учинити снажном земљом", рекао је председнички кандидат Уједињених региона Србије Зоран Станковић на конвенцији УРС у Шапцу.

"Не треба да чекамо у реду већ треба да радимо да бисмо што пре дошли до жељеног циља. Знам шта мучи Србију и знам како се та болест лечи. Само јаки региони Србију могу учинити снажном земљом, само јаки региони учиниће Србију домовином која се воли", рекао је Станковић.

Он је објаснио да је рођен на југу Србије који је био и остао најсиромашнији део Србије, да потиче из радничко-сељачке породице и да му порекло и место где је родјен нису давали велике шансе.

"Као човек који је кренуо из једног малог места и човек који је добио шансу, стигао сам до тога да будем генерал, професор универзитета, кандидат за председника Србије. И због тога осећам обавезу да и они који долазе иза мене добију своју шансу, шансу коју ће им пружити држава, шансу коју ће им омогућити председник државе, па да и они буду понос и дика свом граду, свом месту, својој породици", поручио је Станковић.

Зоран Станковић је рекао да је разлог зашто је кандидат Уједињених региона за председника државе тај што зна да је за будућност Србије важно да сваки регион и сваки човек добију једнаку шансу.

среда, 24. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару