Читај ми!

Регионална хроника, 17. април

У Нишу, конференције за новинаре одржали Градски одбор ДСС-а и представници ЛДП-а, а у Врању градски одбор УРС-а. У Крагујевцу Коалиција СДС-СДП предала листу кандидата за градске одборнике.

Ниш: Конференције за новинаре ДСС-а и ЛДП-а

Чланови Градског одбора ДСС у Нишу одржали су конференцију за новинаре испред реновираног биоскопа "Вилин град".

Председник градског одбора Милан Лапчевић питао је челнике Ниша како то да је реконструкција биоскопа коштала око 600.000 евра, а да је приватна фирма сличну реконструкцију у биоскопу "Радник" урадила за само 70.000 евра. Он је такође питао и зашто је Град за партнера изабрао глумца Лазара Ристовског.

Потпредседник Либералнодемократске партије Небојша Ранђеловић рекао је у Нишу да су он и Дејан Јанићијевић, кандидат ЛДП-а за народног посланика, били једини представници Србије на недавно одржаном самиту шефова држава и Влада у Турској.

Ранђеловић сматра да је то добро за њих као појединце и за ЛДП, али да је лоше за Србију, јер су остале земље тамо представљали шефови држава или влада. Према његовим речима, представници Евроазијског региона заинтересовани су за сарадњу са Србијом, али тај однос треба да буде двосмеран.

Врање: КЗН Уједињених региона Србије

Чланови Градског одбора Уједињених региона Србије, на конференцији за новинаре у Врању, говорили су о инфраструктурним пројектима у том граду.

Сутра ће бити завршена комплетна реконструкција улице ка "Јумку", најавио је др Урош Трајковић, председник ГО УРС, који је рекао да је њихова заслуга у лобирању да средства из буџета остану у општини, а не у неком другом граду, где је такође било потребно. Из Националног инвестиционог плана за асфалтирање четири улице у граду издвојено је 80 милиона динара.

Крагујевац: Осму листу кандидата на локалним изборима предала коалиција СДС-СДП

Коалиција Социјадемократски савез  - Социјалдемократски покрет предала је листу кандидата за градске одборнике. Носилац листе са 63 кандиата је Драгутин Станојловић Баја. 

У Коалицији СДС-СДП кажу да ће се залагати за опоравак привреде, заустављање отпуштања радника и гашења предузећа. Славиша Лазић, један од кандидата за одборника, рекао је да ће се та коалиција борити за очување радних места и социјалну правду.

Уколико буде проглашена, листа Коалиције СДС-СДП биће осма на локалним изборима у Крагујевцу.

среда, 24. јул 2024.
° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару