Читај ми!

Регионална хроника, 16. април

Уједињена сељачка странка на локалне изборе у Сврљигу излази самостално. Америчка компанија "АМ Џенерал" могући је стратешки партнер "Застава камиона", рекао је у Крагујевцу амбасадор Владимир Петровић, који се укључио у кампању коалиције "Избор за бољи живот - Борис Тадић". Милета Михајлов је кандидат ДС за градоначелника Зрењанина.

Америчка компанија која производи возила за потребе америчке војске и иностраног тржишта "АМ Џенерал" могући је стратешки партнер крагујевачке фабрике привредних возила "Застава камиони", најавио је амбасадор Србије у Сједињеним Државама Владимир Петровић.

Петровић од данас званично учествује у кампањи коалиције "Избор за бољи живот - Борис Тадић" у Крагујевцу, саопштила је ДС, најављујући посету представника америчке компаније Крагујевцу. Та посета требало би да резултира стратешким партнерством са "Застава камионима".

Нагласивши да ће дати пун дипломатски и лични ангажман у довођењу стратешког партнера Фабрици камиона, Петровић је рекао да је Крагујевац данас постао град аутомобила, и то фирме која је власник и америчког "Крајслера", и да је логично да још једна америчка фирма уђе у Крагујевац.

Градоначелник Зрењанина поново кандидат ДС-а

Једини кандидат Демократске странке за градоначелника Зрењанина биће др Милета Михајлов, рекао је Драган Шутановац, потпредседник ДС, приликом посете том граду, демантујући нагађања да постоји договор о уступању тог места Лиги социјалдемократа Војводине.

Шутановац је навео да је у Зрењанин, у протекле четири године, дошло више страних инвеститора него што је то просек у Србији и да има више запослених него 2008. године. То су, како је навео, резултати озбиљног рада руководства града због чега ће имају пуно поверење у досадашњег градоначеника.

Градоначелник Зрењанина Милета Михајлов најавио је преговоре с Министарством одбране о статусу  војне имовине у овом граду.

Уједињена сељачка странка самостално на локалне изборе у Сврљигу

За најмлађе у Сврљигу Општински одбор Уједињене сељачке странке организовао је ускршње такмичење у куцању јајима и квиз знања.

Председница ИО  Уједињене сељачке странке Јелена Трифуновић каже да на локалне изборе у Сврљигу, као и претходним изборима, излазе самостално.

УРС има око 70 одбора у Србији и за председничке и парламентарне изборе подржаће једног кадидата, односно једну листу.

среда, 24. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару