Читај ми!

СНС: Наредни Ускрс чекамо с више наде

У Србији са неколико великих, озбиљних, енергичних потеза можемо доживети да наредни Ускрси буде са далеко више наде и оптимизма, поручили су функционери СНС-а.

Представници Српске напредне странке честитали су грађанима Ускрс и делили деци у центру Београда ускршња јаја.

Члан Главног одбора СНС-а Марко Ђурић поручио је окупљеним грађанима да се уједине око породице и промена.

Ђурић је додао да напредњаци желе да "Ускрс буде дан уједињења грађана Србије око новог почетка".

"Не желимо да делимо грађане ни по једном критеријуму и за овај највећи хришћански празник желимо свима да кажемо да у Србији са неколико великих, озбиљних, енергичних потеза можемо доживети да наредни Ускрси буде са далеко више наде, оптимизма и отворенијом перспективом", рекао је Ђурић.

Члан Председништва СНС Зорана Михајловић честитала је грађанима Ускрс у име Томислава Николића и Александра Вучића.

"Честитам вам Ускрс с надом и жељом да се више никад не понови власт коју смо имали, власт Бориса Тадића и његових партнера који су нас учинили најсиромашнијима у региону", рекла је Михајловићева.

Она је истакла да ће Николић, када 6. маја буде изабран за председника, ујединити и заједно са грађанима покренути Србију и учинити је модерном, поштеном и успешном земљом у којој ће млади људи моћи да раде.

Стефановић: Грађани ће изабрати Николића

Председник Градског одбора Београда Српске напредне странке Небојша Стефановић рекао је да је уверен да ће 6. маја грађани Србије гласати за лидера СНС Томислава Николића и изабрати га већ у првом кругу за председника Србије.

Стефановић је рекао да Николић, за разлику од лидера ДС-а Бориса Тадића, "никада интересе своје странке или своје личне неће стављати исред интереса грађана Србије".

"Томислав Николић биће председник свих грађана и биће председник и оних који не мисле као он. Имаће прилику да покаже да постоји могућност да Србија има председника који је председник свих, који је ујединитељ грађана и који нуди конкретна решења за развој Србије, а не само рециклирана обећања која ништа добро Србији нису донела, попут ових које данас нуди ДС", рекао је Стефановић приликом посете Дома за незбринуту децу "Драгутин Филиповић - Јуса".

Председник београдског одбора СНС-а рекао је да су грађани Србије изгубили већ четрири године са садашњим режимом ДС и додао да они више не желе да губе време и да оно протиче "у лажним обећањима и у власти која не може да испуни услове да они имају нормалан живот у Србији".

Стефановић је рекао да већ четврту годину за редом на Ускрс СНС посећује Дом за незбринуту децу "Драгутин Филиповић - Јуса" и позвао друге да им се у томе придруже.

четвртак, 25. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару