Читај ми!

Јовановић: Изградња модерне Србије

Обавеза политичара је да крче пут и решавају проблеме, рекао Чедомир Јовановић. Једини циљ пред нама је изградња модерне, срећне и ефикасне Србије, истакао Јовановић.

Кандидат коалиције "Преокрет" за председника Србије Чедомир Јовановић изјавио је у Лесковцу да је обавеза политичара не да брину о свом рејтингу, него да крче пут и решавају проблеме, односно да буду лидери.

"Једини циљ који видим пред нама је изградња модерне, срећне и ефикасне Србије, а у том послу ћемо бити успешни само ако кажемо истину о узроцима и решењима свих наших проблема, преноси ЛДП у саопштењу Јовановићеву поруку.

Лидер коалиције "Преокрет" поручио је да је крајње време да грађани Србије треба да се боре за живот у модерној, европској Србији какву заслужују.

"Моја обавеза је да створим политичке претпоставке за успешан рад свих који у овој земљи живе. Ако су фабрике пропале, морамо правити нове, само не смемо да стојимо у месту, у том живом блату у којем се сви налазимо, јер смо заједно таоци неспособности политичара који су ову земљу водили", нагласио је Јовановић. 

"Дужан сам", додао је Јовановић, "да кажем истину да ми своју земљу морамо да створимо, а партије које су нам понудили као место на ком треба да наставимо свој живот мале су за сваког од нас".

"Хтео бих да поделим с вама визију земље у којој ће свако знати шта ће бити сутра. Мислим да од свог посла не можемо да побегнемо. Хтели то да прихватимо или не, пред нама је време у којем ћемо бити или део коначне пропасти ове земље и народа, или они који су то преокренули и завршили посао у који су генерације уложиле све што су имале", рекао је Јовановић.

Чедомир Јовановић посетио је ромска домаћинства у београдском насељу Рипањ, где се дружио са децом и разговарао са житељима о проблемима са којима се суочавају.

Преокрет: Не уништавамо фасаде у Београду 

Листа "Чедомир Јовановић Преокрет" ограђује се од уништавања фасада у Београду, наводећи да је реч о подметању и прљавој кампањи против "Преокрета".

"Преокрет захтева од полиције да открије и обавести јавност ко води прљаву политичку кампању против наше коалиције, тако што београдске фасаде уништава аутоспрејем, потписујући нашу коалицију", наводи се у саопштењу Информативне службе те листе.

Последњих дана на неколико фасада, посебно на Старом граду у улицама Кнез Милетиној и Венизелосовој, исписани су графити са потписом Преокрет и ЛДП.

"Апсолутно је недопустиво да се неко у политичкој борби служи таквим средствима и због тога је обавеза органа ове земље да све то разјасне. Београђани добро знају да Преокрет нема никакве везе са уништавањем фасада у овом граду", наводи се у саопштењу.

ЛДП такође наводи да уколико у најкраћем року "ти вандалски чинови не буду расветљени, биће јасно да власти или нису способне или намерно не желе да јавно саопште ко стоји иза оваквих напада на Преокрет".

четвртак, 25. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару