Читај ми!

Дачић: За Србију и социјалну правду

Ивица Дачић позвао грађане на предизборном скупу у Прокупљу да га подрже у изборима за председника Србије јер, како је рекао, за њега постоји само Србија и социјална правда, зашта ће се увек борити.

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић позвао је грађане на предизборном скупу у Прокупљу да га подрже у изборима за председника Србије јер, како је рекао, за њега постоји само Србија и социјална правда, зашта ће се увек борити.

Дачић је у градској хали у Прокупљу поручио да ће само једну ствар обећати бирачима - да му је Србија увек на првом месту и изнад свега, и да ће обновити поверење у Србију и заштитити националне и државне интересе.

"Нема нових радних места без поносне Србије која стоји чврсто на својим ногама. Никада нећу због избора да променим своју политику. Први сам поднео кандидатуру за председника Србије и то сам урадио да покажем Тадићу и Николићу да број један није резервисан за њих", рекао је Дачић.

Према његовим речима, коалиција СПС-ПУПС-ЈС залаже се да Србија буде економски развијена.

Он је грађанима Топличког краја поручио да их због тога прозива и позива да је по завршетку избора неопходан "нови Топлички устанак". Дачић је такође рекао да су му неки "замерили" што је на административним прелазима ухапсио "неке Албанце".

"Хапсићу и даље, све док угрожавају уставни поредак Србије. Звали су ме из Европске уније да их одмах пустим, рекао сам им да, када пустите Србе на Косову. Тако се брани Србија, а не сталним попуштањем и падањем на колена", рекао је Дачић.

Он је указао да жели да разуме свој народ и да зато нема саветнике из Америке, Израела и других земаља.

"Не желим да причам басне, бајке и лажи свом народу. Залажем се да нам Србија буде изнад свега и пре свега и да ка ЕУ идемо само ако је то у интересу Србије. Ако није, онда нећемо", поручио је Дачић.

Лидер социјалиста сматра да је највећи непријатељ српског народа свет финансија и да зато коалиција коју предводи, мора да се бори и да буде на страни обичног човека.

Уз поруку да СПС-ПУПС-ЈС не жели паре од богатих, а гласове од сиромашних, и да је зато кампања других странака лаж, Дачић је позвао своје конкуренте да објасне народу одакле им новац за скупе спотове и билборде.

Дачић је подсетио да је једини поднео изборну листу за парламентарне изборе по дану, да је његова политика јасна као дан и да је зато његов слоган "Јасно".

"Мој слоган је чврст јер нема одустајања од наше политике, ако већ кажемо да постоје црвене линије националаних и државних интереса, онда на томе чврсто стојимо и мој слоган је - одлучно, јер неко у овој земљи мора да стисне петљу и да је води", рекао је Дачић.

Он је поручио да неће да лаже народ, да неће, као Николић да говори о 100 милијарди евра које ће донети у Србију, да се као Млађан Динкић слика у фризерским салонима и обилази штале и њиве јер то нису централне теме за Србију.

"Што не кажу хоће ли жртвовати Косово и Републику Српску за ЕУ, ако сам ја председник - неће", рекао је Дачић.

Грађане Прокупља да подрже Дачића за председника Србије позвали су и коалициони партнери, лидер ЈС Драган Марковић и потпредседник ПУПС-а Милан Кркобабић, који је рекао да други знају шта неће, а само њихова коалиција зна шта хоће.

Скупу су присуствовали и функционери СПС Славица Ђукић Дејановић, Жарко Обрадовић и Дијана Вукомановић.

петак, 26. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару