Регионална хроника, 6. април

Градски одбор ЛДП-а у коалицији са СДУ-ом у Лозници предао листу за 59 одборничких кандидата за Скупштину града. Коалиција ПУПС-СНС у Смедереву на предстојећим локалним изборима наступиће на заједничкој одборничкој листи "Покренимо Смедерево - Томислав Николић". На локалним изборима у Чачку на одборничкој листи и кандидати из Демократске партије Македонаца.

Лозница: Коалиција ЛДП-СДУ за бољи живот младих

Градски одбор ЛДП-а у коалицији са СДУ-ом предали су листу за 59 одборничких кандидата за Скупштину града. На листи су, како кажу, 47 нових имена, људи који први пут траже подршку и глас бирача.

"Ова листа има доста младих. Преко 30 одсто на овој листи је људи испод 30 година, а то је оно што смо ми и у чему се наша политика састоји", каже доктор Зоран Јовић, носилац листе ЛДП-СДУ у Лозници.

Поред овог, циљеви програма Градског одбора ЛДП-а у Лозници су и запошљавање, искоришћавање рудних и других природних богатстава и оживљавање привреде.

Смедерево: Коалиција ПУПС-а и СНС-а

Партија уједињених пензионера Србије и Српска напредна странка направиле су коалицију у Смедереву и на предстојећим локалнм изборима наступиће на заједничкој одборничкој листи "Покренимо Смедерево - Томислав Николић".

Осим ПУПС-а, на изборној листи СНС-а за одборнике за Скупштину града Смедерева "Покренимо Смедерево - Томислав Николић" налазе се и Нова Србија, Покрет социјалиста, Покрет снага Србије-БК и Коалиција удружења избјеглица у Републици Србији.

Чачак: Демократска странка Македонаца на локалним изборима

На предстојећим локалним изборима у Чачку одборничку листу са 25 кандидата имаће и Демократска партија Македонаца.

Према подацима из 2002. године у Чачку живи око 200 Македонаца, а недавно је формиран Градски одбор Демократске партије Македонаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару