Читај ми!

Вучић: Николић кандидат за председника

Очекујем да ће СНС донети одлуку да Томислав Николић буде кандидат на председничким изборима, рекао је Александар Вучић обилазећи београдску општину Звездара. Ако напредњаци преузму власт у престоници неће више бити задуживања, истакао је Вучић.

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић обишао је београдску општину Звездара и рекао да очекује да ће органи странке донети одлуку да Томислав Николић буде кандидат на председничким изборима.

Вучић, који је и кандидат напредњака за градоначелника Београда, обишао је и месну заједницу Велики Мокри Луг, разговарао са грађанима и поручио да је на предстојећим изборима важно да што више људи изађе на биралишта, јер сматра да "ако сви који су незадовољни изађу на гласање сигурно побеђујемо".

Према његовим речима, главни град је у мандату актуелне власти задужен за више од 850 милиона евра.

Ако напредњаци преузму власт у престоници, како је рекао, неће више бити задуживања, већ ће бити створен амбијент у којем ће градови и општине бити финансирани од пореза.

Вучић је поновио тврдњу да је Борис Тадић већ у председничкој кампањи у којој, како каже, злоупотребљава медије. Он сматра да ће, без обзира на то, на председничким изборима победити Томислав Николић.

"Тадић жели да буде у рингу са обе слободне руке, а да Томиславу Николићу руке буду везане, али Тадић и ДС су прошлост, а Томислав Николић је будућност Србије и грађани ће између будућности и прошлости изабрати будућност", рекао је Вучић.

СНС може обезбедити напредак Србије

Члан Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је да се само уз коалицију окупљену око СНС може оформити влада која ће имати јасан план за привлачење инвестиција, отварање нових радних места, јачање институција, обрачун с корупцијом, смањење бирократије и стварање модерне и просперитетне Србије.

Она је, у писаној изјави достављеној медијима, поручила са ће Србија 6. маја имати шансу да "напокон заустави стагнацију своје привреде и да почне да ради и гради".

Михајловићева је оценила да је мало вероватно да они који су у претходне четири године Србију економски и социјално обогаљили, који су без посла оставили 264.493 радника, а бирократију и системску корупцију тако умножили да Србију сад инвеститори заобилазе "у широком луку", могу било шта позитивно да учине.

субота, 27. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару