Читај ми!

Регионална хроника 29. март

Представници СНС-а у Нишу истакли да ће промена власти у Србији донети и бољи живот грађанима. Санација и рекултивација земљишта деградираног услед рударских ископавања у Врању један од приоритета, оценили представници УРС-а у том граду. Група грађана "Пиротска нова снага"-Димитрије Видановић, представила листу кандидата за одборнике.

Ниш: СНС- могуће промене у Србији

Чланица председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је у Нишу да су промене у Србији могуће, али не са људима који су сада на власти, јер је у претходне четири године око 400.000 људи остало без посла.

Реформистичка странка најавила је да ће данас предати листу канидидата за одборнике Скупштине града Ниша. Носилац листе је досадашњи декан медицинског факултета Милан Вишњић. Реформисти кажу да ће учествовати и на парламентарним изборима.

Врање: УРС тежи санацији деградираног земљишта

Тим за екологију градског одбора УРС, према анализи стања животне средине оцењује да је у Врању земљиште највише деградирано на подручју Криве феје и рудника.

Нела Цветковић, потпредседница ГО УРС каже да ће се залагати да се изврши санација и рекултивација земљишта деградираног услед рударских ископавања.

Чланови тима за екологију наводе да је на подручју Врања 185 дивљих депонија, а 30 одсто становништва није прикључено на канализациону мрежу.

Прокупље: Љајић у Житорађи

Лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић поручио је у Житорађи да ће приоритет коалиције ДС-СДПС бити решавање економских проблема и незапослености.

"Циљ је да помогнемо сваком ко жели да покрене неки посао, развија свој живот, да запосли породицу и да може од тог рада да живи", каже Љајић.

Љајић је нагласио да Житорађа има вредне људе и родну земљу и да тај ресурс треба искористити поготову што је пољопривреда основна делатност житеља овог краја.

Пирот: Група грађана "Пиротска нова снага" представила листу одборника

Група грађана "Пиротска нова снага"- Димитрије Видановић, представила је листу кандидата  за одборнике на предстојећим локалним изборима.

У складу са својим слоганом "Мењај Пироте", "Пиротска нова снага" посебно је апеловала на  пасивне грађане да искористе моћ гласачког листића и изборе се за промене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару