Читај ми!

Николић и Вучић у Немачкој

Српска напредна странка је заинтересована да обезбеди другачију климу и повољнији амбијент за долазак европских, а посебно немачких инвеститора, рекао Томислав Николић, који са Александром Вучићем борави у тродневној посети Немачкој.

Србија и њени грађани припадају породици европских народа, а Српска напредна странка је заинтересована да обезбеди другачију климу и повољнији амбијент за долазак европских, а посебно немачких инвеститора, рекао је у Берлину лидер напредњака Томислав Николић.

Николић и заменик председника СНС-а Александар Вучић, који бораве у тродневној посети Немачкој, разговарали су у Берлину са државним секретаром Хамбурга у федералној влади, ЕУ и спољним пословима Волфгангом Шмитом и немачким комесаром за људска права Маркусом Ленингом, саопштено је из СНС-а.

"СНС сматра да Немачка, као најмоћнија земља ЕУ, представља стратешког савезника Србије, а да Србија, захваљујући добрим царинским споразумима са Русијом, у будућности може да буде мост за извоз немачке робе, технологије и капитала на руско тржиште", рекао је Николић.

Лидер СНС је навео и да је та странка припремила предлог закона о јавним набавкама и предлог за отварање Канцеларије за брзи одговор, с циљем да се омогући брза, једноставнија и процедура без корупције за све стране и домаће улагаче.

Николић је комесару Ленингу рекао да Србија поштује сва права верских и националних заједница које живе у Србији и да нагласио да вредности мултикултуралног друштва ниједна озбиљна полтиичка снага у Србији неће оспорити.

СНС има план за развојне пројекте

Из Српске напредне странке je још саопштено да та патрија има јасан план и програм како у Србију привући нове инвестиције, отворити нова радна места, обрачунати се са корупцијом и смањити прегломазну бирократију.

У саопштењу СНС се наводи да та странка има јасан план како да грађанима Србије заиста омогући живот достојан човека, уз реалне развојне пројекте, на чему ће радити од првог дана, а не само у последњих 50 дана кампање, као што ради Демократска странка (ДС).

СНС је упитала владајућу ДС где је нестало више од пет милијарди евра буџетског новца за привлачење страних инвестиција од 2006. године до данас, као и шта се десило са 200.000 обећаних нових радних места и 1.000 евра бесплатних акција.

"Демократска странка данима не сме да одговори на та и на многа друга питања, али грађани Србије одавно знају одговор. Управо због тога, обмана коју режим Бориса Тадића и Демократске странке покушава поново да изведе пред изборе, како би на волшебан начин можда добио још један мандат, овај пут неће проћи", пише у саопштењу СНС.

недеља, 28. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару