Читај ми!

Инциденти на дербију

Четири особе повређене, а 18 приведено због ремећања јавног реда и мира на "вечитом дербију". Уочи почетка утакмице група навијача са јужне трибине Маракане гађала бакљама и столицама навијаче на источној трибини.

Инциденти за време "вечитог дербија". Четири особе су повређене, а 18 је приведено, међу којима и три малолетника због ремећања јавног реда и мира, саопштено у МУП-у.

У Минстарству је речено да је на северну и јужну трибину унето доста пиротехничког материјала.

Пре почетка утакмице Црвена звезда - Партизан, група навијача са јужне трибине стадиона почела је да гађа бакљама и столицама групу навијача на источној трибини, преноси Танјуг.

Жандармерија је одмах интервенисала, па је спречено даље насиље на трибинама.

На популарном "југу" окупљају се најватренији навијачи Партизана, које предводи навијачка група "Алкатраз", док су њихови ривали за "превласт" на трибини, такозвани "Забрањени", најавили да ће се окупљати на источној трибини стадиона у Љутице Богдана.

Први сукоби између навијача који подржавају два најпопуларнија и најтрофејнија клуба у Србији, почели су још синоћ, и то у Македонији.

Македонски медији су објавили да су се две групе навијача Црвене звезде и Партизана потукле ноћас у међународном возу на станици у Куманову.

Према првим полицијским извештајима, око 20 навијача ушло је у воз у Скопљу око 21 сат, на путу на дерби два тима, који се одржава данас у Београду, а туча је избила сат после поноћи, када је у воз у Куманову упала друга група од 16 навијача са бејзбол палицама.

У сукобу је, како се наводи, лакше повређено неколико особа, поломљена су три прозорска стакла на возу и причињена материјална штета на ентеријеру.

Полиција ради на утврђивању идентитета преосталих 14 навијача који су ушли у воз на станици у Куманову.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи