Читај ми!

Хапшење на крагујевачком факултету

Ухапшена финансијска службеница Машинског факултета у Крагујевцу Драгана П, због сумње да је оштетила факултет за око 20 милиона динара.

Крагујевачка криминалистичка полиција ухапсила је руководиоца финансијске службе Машинског факултета у Крагујевцу Драгану П. (45) због основане сумње да је извршила кривична дела злоупотребе службеног положаја и фалсификовања службене исправе.

Драгана П. је уз кривичну пријаву спроведена истражном судији Вишег суда.

Сумња се да је Драгана П, у протекле четири године, у пословним књигама евидентирала фиктивне рачуне предузећа из Београда и Свилајнца, која су Машинском факултету у Крагујевцу вршила софтверске услуге. Поред стварно приспелих, она је у књигама Машинског факултета приказала вишеструко већи број фиктивних рачуна.

Приликом плаћања, осумњичена је у налоге за пренос средстава унела бројеве својих текућих рачуна, са којих је подизала уплаћени новац. На тај начин она је противправно присвојила око 20 милиона динара, за колико је оштетила Машински факултет у Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи