Читај ми!

Повређен градоначелник Новог Пазара

Градоначелник Новог Пазара Мехо Махмутовић тешко повређен у саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали, али се налази ван животне опасности.

У саобраћајној несрећи код места Бојанићи на Ибарској магистрали тешко је повређен градоначелник Новог Пазара Мехо Махмутовић, док су две особе задобиле лакше повреде.

Махмутовић се налази ван животне опасности и у свесном је стању, рекао је за РТС директор Здравственог центра "Студеница" у Краљеву Драган Арсић. Махмутовић је смештен на одељење интензивне неге краљевачке болнице, а посетили су га чланови породице и министар Расим Љајић.

Осим Махмутовића, лакше су повређени помоћник градоначелника Фарук Суљевић и возач аутомобила. Њих двојица су, после збрињавања у новопазарској болници, отпуштени кућама, потврдио је за РТС члан Градског већа Новог Пазара Сеадетин Мујезиновић.

Према полицијским изворима, несрећа се догодила око 18.30 сати, када је возач аутомобила изгубио контролу над возилом и слетео с пута. Место Бојанићи, где се несрећа догодила, налази се између варошица Ушће и Баљевац на Ибарској магистрали.

Махмутовић и Суљевић су се враћали са службеног пута у Истанбулу, где су као део делегације Сталне конференције градова и општина (СКГО) имали неколико састанака.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи