Читај ми!

Ухапшен због крађе делова далековода

Полиција ухапсила Ненада Д. због крађе носећих профила стубова далековода електро мреже на Бежанијској коси. Осумњичени проузроковао штету од 4,5 милиона динара.

Београдска полиција ухапсила је Ненада Д. осумњиченог за крађу носећих поцинкованих профила стубова далековода електромреже на Бежанијској коси, саопштио је МУП Србије.

Осумњичени је изазвао штету од четири и по милиона динара, а полиција сумња да је извршио више кривичних дела тешке крађе.

У протеклих месец и по дана сумња се да је Ненад Д извршио више кривичних дела тешке крађе и то тако што је у касним вечерњим часовима, аутомобилом, марке "волво", долазио до далековода електромреже ЈП "Електро мрежа Србије".

Уз употребу алата, одвијао је шрафове којима је била спојена конструкција стубова. Скинуте делове је одвозио до отпада секундарних сировина и продавао их као старо-отпадно гвожђе. На тај начин је са десет стубова украо поцинковане профиле стубова далековода, додаје се у саопштењу.

Ненад Д. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен дежурном истражном судији Основног суда у Београду.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи