Читај ми!

Дечак избоден ножем

Ученик 8. разреда избоден ножем на путу до школе у Новом Пазару. Нападач, такође, ученик 8. разреда. Стање повређеног дечака стабилно и није животно угрожен.

На путу до школе у Новом Пазару, ученика 8. разреда Е. З. ножем избо његов вршњак А. Т.

Напад се догодио нешто пре седам часова у Улици генерала Живковића, у непосредној близини Основне школе "Вук Караџић", јавио је дописник РТС-а. 

Е. З. је задобио повреде грудног коша и хитно је превезен у болницу где му је указана помоћ.

Хирург Драгош Васић рекао је да је дечак довезен са тешким оштећењем леве стране грудног коша, а приликом дренаже из његових груди је испумпано око 850 милилитара крви.

Интервенција је трајала око сат времена, напоменуо је Васић.

Здравствено стање дечака за сада је стабилно и није животно угрожен.

Нападач је лишен слободе и биће изведен пред истражног судију за малолетничку деликвенцију.

Директор школе Зенун Мучић, рекао је да се инцидент догодио на 500 метара од школе,  када су се ученици прво споречкали, након чега је А.Т. потегао нож и избо Е.З.

Мучић је рекао да не зна шта је могао бити повод за њихову препирку, али је додао да обојица имају тројке из владања због мањих несташлука, а не због физичких сукоба са друговима.

Мучић је напоменуо да двојица дечака "нису баш најбољи ђаци".

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи