Читај ми!

Хапшење због разбојништва

Крагујевачка полиција ухапсила организовану групу која је осумњичена да је на подручју општина Крагујевац и Кнић, починила више крађа и разбојништава.

Полиција ухапсила криминалистичку групу због постојања основа сумње да су починили разбојништво и тешке крађе на подручју општина Крагујевац и Кнић. Осумњичени су уз кривичну пријаву предати надлежном истражном судији.

Постоје основи сумње да ухапшени појединачно и у групи, у последња два месеца, извршили два разбојништва и 13 тешких крађа. Разбојништва су извршили на бензинској станици "Јелић Петрол", у Барама код Кнића, и над једном особом у насељу Бресница у Крагујевцу.

Из обијених продавница, кућа и станова, и након извршених разбојништава, одузимали су техничку робу, новац, златни накит, сатове, а из једне куће и пиштољ. Извршењем ових кривичних дела причинили су велику материјалну штету.

Већи део техничке робе, која је била сакривена, полиција је пронашла и биће враћена власницима.

Сумња се да је један од осумњичених извршио и кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога. Он је са подручја Косова и Метохије кријумчарио марихуану и продавао је уживаоцима у Крагујевцу.

Приликом претреса његове куће, коју је изнајмио у Крагујевцу, полиција је пронашла 550 грама марихуане у сувом стању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи