Читај ми!

Бразилац из Каћа!

Милан Карановић, док је славио Ђурђевдан у Каћу, на телевизији видео да је ухапшен у Бразилу, због трговине дрогом, и да је за њим расписана међународна потерница. Српска полиција претпоставља да му је неко украо идентитет. Иако никада није био у Бразилу, Карановић је веома забринут.

Док је славио Ђурђевдан, Милан Карановић из Каћа, добио је вест да је ухапшен у Бразилу и да је за њим расписана потерница Интерпола. 

Бразилска полиција је Карановића означила као припадника криминалне групе, а он тврди да је то грешка и да никада није напустио европски континент.

Због вести о наводном хапшењу и потернице Интерпола, Карановић не сме да напусти Србију.

На потерници коју је расписао суд у Сао Паулу, пише да је осумњичен за трговину дрогом и организовани криминал, а Карановић то негира и каже да се бави одгајањем немачких овчара.

"Ја сам први дан када сам то видео био потресен, а после неколико дана када сам сазнао да је Интерполова потерница, онда сам схватио озбиљно тај проблем и мислио сам да ћу то једноставно да решим тако што ћу се пријавити", каже Карановић.

Карановић прича како је отишао у полицију, пријавио се и тражио да се то некако реши, али се још није решило, иако су му у полицији, како тврди, рекли да је, што се њих, тиче слободан.

Документа, како каже, никада није губио, а због нејасноћа, од Интерполове канцеларије у Београду тражиће објашњење, а преко бразилске амбасаде и скидање са потернице.

"Пробао сам на све могуће начине да докажем да нисам то ја, да сам био у Србији и да немам никакве везе са тим. Никада у свом животу нисам био у Америци и Јужној Америци, са европског континента нисам ишао нигде", каже Карановић.

Миланова супруга Слободанка каже да је и она веома забринута, јер њен супруг не може да обавља свој посао, боји се да ће имати проблем где год да крене, док се то не заврши.

Слика Милана Карановића приказана је уз вест да је он у акцији "Нива" ухапшен као део криминалне групе Горана Нешића. У МУП-у су још раније саопштили да је могуће да је дошло до крађе или злоупотребе идентитета и да се ради на утврђивању идентитета ухапшених.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи