Читај ми!

Сукоб полиције и навијача у Приштини

У сукобу навијача и полиције, синоћ у Приштини, неколико особа повређено, а полицијско возило запаљено. Нереде изазвали навијачи "Сигала", после утакмице са "Бамбијем", за који играју Срби.

Неколико особа је повређено, а једно полицијско возило запаљено и више њих оштећено у сукобу полиције и навијача кошаркашког клуба "Сигал", синоћ у Приштини, после утакмице са екипом "Бамбија" из Косовске Митровице, за коју играју Срби.

Косовски министар унутрашњих послова Барјам Реџепи изјавио је да је у току истрага и искључио етничке мотиве сукоба навијача и полиције.

Више навијача затражило је медицинску помоћ, а сукоб полиције и навијача приштинског "Сигала" почео је још током утакмице. На реаговање једног навијача због присуства полиције са севера, полиција је интервенисала, што је покренуло реакције других навијача.

Приштински електронски медији преносе да су навијачи "Сигала" славили победу на начин који није био прихватљив за припаднике специјалне полицијске јединице из региона Митровице.

После интервенције полиције, сукоб се проширио и ван сале. Уследило је бацање камења на возила полиције, једно возило је запаљено, а полиција је, у сукобу са навијачима, користила сузавац и палице.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи