Читај ми!

Ухапшени трговци дрогом

Пет особа ухапшено у Србији и Немачкој, због сумње да су из Албаније набавили 215 килограма марихуне којом су снабдевали наркодилере у те две земље.

Припадници полиција Србије и Немачке ухапсили су, на подручју две државе, пет особа због сумње да су од прошле године из Албаније набавили 215 килограма марихуане сканк, којом су снабдевали дилере у Србији и Немачкој, саопштило је Министарство унутрашњих послова Србије.

Београдска полиција, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, ухапсила је три особе - Далибора Полића (32), Ненада Полића (27) и Бранка Бајића (33).

Немачка полиција ухапсила је Никицу Полића (35) и држављанина Хрватске Ивицу Симунића (44), код којих је пронађено и одузето 65,7 килограма сканка, наводи се у саопштењу МУП-а Србије.

Они се терете да су током прошле и ове године, на територији Албаније, набавили 215 килограма сканка, који су у два наврата камионима транспортовали до Србије и Немачке.

"Дрогу су преко разгранате мреже сарадника продавали и снабдевали више дилера", наводи се у саопштењу српске полиције и додаје да се сумња да је ту међународну криминалну групу организовао Никица Полић.

Ухапшени на територији Београда терете се за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога и удруживање ради вршења кривичног дела, док се за осталим члановима групе који се налазе у бекству интензивно трага.

Тројица осумњичених које је ухапсила београдска полиција, уз кривичну пријаву, приведени су истражном судији Посебног одељења Вишег суда у Београду, наводи МУП Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи