Продужен притвор Душку Шарићу

Врховни суд Црне Горе, на предлог Тужилаштва, продужио притвор Душку Шарићу из Пљеваља за још месец дана.

Због опасност од бекства и евентуалног утицаја на сведоке, Врховни суд Црне Горе продужио је притвор Душку Шарићу из Пљеваља за још месец дана. Шарић се терети за учешће у криминалној групи на подручју Италије.

Душко Шарић, рођени брат одбеглог наркобоса Дарка Шарића, кога потражује српски Интерпол због шверца готово три тоне кокаина, ухапшен је 16. новембра у Пљевљима, по налогу италијанских власти.

У решењу о притвору наводи се да остају на снази сви разлози због којих је Шарићу одређен притвор - опасност од бекства и утицаја на сведоке, који се углавном налазе у иностранству, и прикриваче, јавило је радио Антена М.

Италијанско правосуђе прихватило је захтев црногорских правосудних органа да Црној Гори уступи предмет против Душка Шарића, осумњиченог у Италији за шверц 112 килограма кокаина у тој земљи.

Један од услова Италије био је да, када почне судски процес против осталих оптужених из нарко-групе, црногорски истражни органи омогуће да Душко Шарић буде испитан путем видео-линка како би судија и адвокати одбране могли да му директно постављају питања.

Душко Шарић негирао је везу са трговином наркотицима на теритиорији Италије, као и да је члан криминалне банде кријумчара дроге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи