Убиство у Коштунићима

Драгиши Николићу из Коштунића горњомилановачка полиција одредила меру задржавања због сумње да је убио свог комшију Милоша Јаковљевића.

Горњомилановачка полиција одредила је синоћ меру задржавања Драгиши Николићу (74) из Коштунића, општина Горњи Милановац, због основане сумње да је убио Милоша Јаковљевића (45) из истог села.

Како је за РТС рекао истражни судија Вишег суда у Чачку, Бранко Миловановић, наложена је обдукција тела, а осумњичени ће бити саслушан сутра.

Према првим сазнањима, Николић и Јаковљевић су јуче у поподневним сатима попили већу количину алкохола.

"Осумњичени је, синоћ око 20 часова, у својој кући у Коштунићима, из за сада неутврђеног разлога и мотива, а пошто су током истог поподнева попили већу количину алкохола, уз употребу физичке снаге оштећеном Јаковљевићу, канапом везао ноге и врат услед чега је највероватније дошло до задављења и смрти", стоји у полицијском саопштењу.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи