Пожар у Јагодини

Пожар у индустријској зони у Јагодини локализован око 18 часова. Није било повређених. Према првим резултатима истраге, ватра је подметнута.

Јагодински ватрогасци, помогнути колегама из околних градова, успели су око 18 часова да обуздају пожар у индустријској зони у Јагодини, где је горела велика количина отпадне гуме и пластике.

Спречено је ширење пожара на околне индустријске објекте. Повређених нема.

Полиција испитује узроке пожара, који је велики еколошки инцидент. 

Према првим резултаитима истраге, ватра на депонији бившег предузећа за прикупљање секундарних сировина "Инос Поморавка" је подметнута.  

Запаљену пластику и гуму која још увек лагано тиња, ватрогасци прекривају пеном, а тешке грађевинске машине земљом и песком.

Начелник Сектора МУП-а за ванредне ситуације Предраг Марић рекао је да је пожар захватио скоро четири хектара површине.

Он је указао да ће тињање потрајати пар дана и да ће бити потребно стално загашивање.

У индустријској зони у Јагодини, око 14 часова, избио је пожар већих размера у којем су горели велика количина отпадне гуме и пластике.

Над градом је био облак густог црног дима, а на лице места су изашле еколошка инспекција и истражни органи.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи