Пожар у Краљеву

У напуштеној кући која се наслања на Халу спортова у Краљеву избио пожар док је у току била кошаркашка утакмица. Нема повређених.

У центру Краљева вечерас је избио пожар у напуштеној кући непосредно уз Халу спортова у којој је у току била утакмица јуниорских тимова "Машинца" и "Слоге" из Краљева. Нема повређених.

Пожар у напуштеној кући у центру Краљева је брзо угашен, али је ватра успела да захвати и део суседне куће, у којој је свега неколико минута пре тога завршен тренинг краљевачких џудиста.

Пламен, на срећу, није захватио и Халу спортова у којој је око 1.000 гледалаца пратило утакмицу подмлатка кошаркашких клубова "Машинац" и "Слога" из Краљева.

У халу је, међутим, ушао дим, због чега је утакмица у 18. минуту првог полувремена била прекинута.

Међу играчима није било панике, а утакмица је настављена након пола сата.

Још увек се не зна шта је изазвало ватру, али је све чешће да напуштени дрвени објекти у центру града угрожавају безбедност Хале спортова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи