Породична трагедија у Сурчину

Троструко убиство и самоубиство у београдском насељу Сурчин. Како РТС сазнаје, мушкарац пореклом из БиХ убио је рођака, његовог сина и унуче, а потом извршио самоубиство.

У београдском насељу Сурчин, око 12.20, Цвијан Папулић (56) из Зворника у БиХ убио је рођака, његовог сина и унука, а потом извршио самоубиство.

Како сазнаје репортер РТС-а, убица је ушао у кућу у којој су биле жртве и запретио да ће побити све мушкарце. Потом их је одвео у подрум и из аутоматске пушке испалио више хитаца.

Полиција је саопштила да су страдали чланови породице Мићић - Срећко (55), Срђан (29) и трогодишње дете. Папулић, бивши пашеног Срећка Мићића, на њих је пуцао из аутоматског оружја након свађе.

У кући у Скојевској улици 25 налазиле су се четири жене, које нису повређене.

Портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура рекла је агенцији Бета да је та служба први позив да је у Скојевској упуцано дете добила у 12.15. Дете је затим превезено у амбуланту у Сурчину, где је констатована смрт.

"Око 12.30 добили смо позив да се у Улици палих бораца догодило двоструко убиство и самоубиство", рекла је Нада Мацура.

Увиђај је на лицу места извршио истражни судија Вишег суда у Београду, као и специјализовна служба београдске Управе криминалистичке полиције.

Расветљавају се околности догађаја, наводи се у саопштењу полиције.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи